dimecres, 26 de juliol del 2017

ANGLADA CONDEMNAT A UN ANY DE PRESÓ I D'INHABILITACIÓ PER PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS, PER FER UN TUIT AMB LA FOTO DEL COTXE DE L'ANTERIOR SECRETARI GENERAL DE PxC. LA SENTÈNCIA NO ÉS FERMA

El Jutjat Penal número 28 de Barcelona ha condemnat al fundador de Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada, destituït i expulsat del partit el febrer de 2014, a un any de presó, un any de inhabilitació per a presentar-se a eleccions i a 2.160 euros de multa per haver desvetllat i publicat a xarxes socials dades personals de l'anterior Secretari General de PxC, R.H.O. Concretament es tracta d'un tuit amb una foto del cotxe de R.H.O. en la que es veu la matrícula. Aquest ha demanat que no es digui ara el seu nom cosa que respecto, tot i ser absurda, donat que el seu nom com a anterior Secretari General, exregidor i exconseller comarcal és públic.
Anglada diu que va fer aquell  tuit amb la foto del vehicle del Secretari General en el context de les desqualificacions personals que feien els membres de l'executiva de PxC que el van expulsar contra ell, i ell contra els que el van expulsar.  Aquells dies els membres de PxC van denunciar que Anglada s'havia comprat un Mercedes amb diners del partit, denúncia que va prosperar a nivell judicial, i Anglada va respondre amb twits referents al cotxe que s'havia comprat el Secretari General.
Mentre Anglada creu que la sentència condemnatòria serà revocada per l'Audiència Provincial, per PxC  "comença a arribar la justícia per Anglada, que no ha deixat de fer mal a PxC des de que el Consell Executiu del partit va ordenar la seva expulsió de l'organització".
En aquest moment estan pendent de jutjar-se altres episodis d'aquesta lluita entre Anglada i el seus excompanys, com el suposat pla per provocar un accident de trànsit a Anglada i provocar-li ferides o la mort, o la difusió a terceres persones de correus personals d'Anglada.
Anglada que s'ha sortit gairebé sempre de totes les denúncies i processos judicials, està ara pendent de sentència pels tuits que va fer contra Arnau Comajoan, fill del periodista Josep Comajoan, fets quan el noi només tenia 16 anys. 


Anglada va respondre als twitts sobre la compra del seu cotxe amb uns altres sobre la compra del cotxe del secretari General de PxC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada