diumenge, 21 d’abril del 2019

LLISTA PROVISIONAL DE CANDIDATURES DE L'ÀMBIT ULTRA QUE ES PRESENTEN A LES MUNICIPALS A CATALUNYA AL MARGE DE VOX: SOM Identitaris d'Anglada: 5, SOM Catalans d'E Gallego: 4, NOSOTROS de Bermán i X Codorniu: 2. L'enfrontament d'un sector de Vox Mataró amb els ex-PxC encara no està tancat

Demà dilluns a les dotze de la nit es tanca el termini per presentar candidatures a les elecciones municipals. Hores d'ara, al marge de les candidatures de Vox, i de com acabi el conflicte a Mataró entre dirigents i militants antics de Vox -encapçalats per José María Pérez- i els exmembres de Plataforma per Catalunya que van entrar fa dos mesos a Vox -encapçalats per la regidora Mónica Lora-, aquestes són els partits i candidatures de l'àmbit ultra que es presenten a les eleccions municipals a Catalunya: 

SOM IDENTITARIS.
-Roses, encapçalada per l'exmembre de PxC, José Antonio Blázquez.
-Badalona, encapçalada per Pedro Abril Yepes.
 Josep Anglada,

 El regidor de PxC, Joan Carrasco, que es presenta per SOM Identitaris d'Anglada

SOM CATALANS, partit independentista català contrari a la immigració estrangera, sobretot la musulmana, i a la penetració de la cultura, llengua i la influència espanyola a Catalunya. Pertany a l´àmbit 33: "Catalunya Catalana, ni espanyola ni musulmana". Va ser fundat per exmembres de PxC com Ester Gallego, Enrique Ravello i Manuel Hidalgo. Te relacions i suport del Vlaams Belang flamenc. a les municipals de 2015 es van presentar només a Vic amb Ester Gallego de cap de llista i van obtenir 56 vots.
-Sant Feliu de Guixols.
-Llagostera.

Ester Gallego amb Filip Dewinter del Vlaam Belang

"NOSOTROS" D'ÓSCAR BERMAN I XAVIER CODORNIU

El regidor de Palafolls, Óscar Bermán, es torna a presentar a Plafolls, ara amb el seu partit "Nosotros".  La novetat és que Bermán ha ofert la seva sigla i l'ha acceptat, a l'exfundandor de Somatemps i Societat Civil Catalana, Xavier Codorniu, que es presenta a l'alcaldia de Barcelona. 
Codorniu fa mig any va distanciar-se de Somatemps (que ara presideix Barraycoa) per unir-se al projecte polític de José Manuel Opazo. Però en trencar Codorniu amb Opazo que es va quedar  sol, Codorniu concorrerà a l'ajuntament de Barcelona amb la cobertura de la sigla de Bermán. I dijous passat, després d'assistir a la Processó de Palafolls, en la que van tornar a desfilar amb uniformes, malgrat la polèmica, els membres de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona, Codorniu va tancar l'acord per tal que una dotzena de militants del Frente Nacional Identitario-Recuperemos España, que presideix l'exmilitar Alberto Pérez (el Templari), formessin part a nivell individual de la candidatura de Codorniu-Nosotros por Barcelona,  Partido de la Regenación Social.



 Xavier Codorniu

KARL JACOBI. 
L'empresari alemany, Karl Jacobi, vinculat també a aquest àmbit ultra-Tarbàrnia, presenta també la seva candidatura per Barcelona a les municipals.



CANDIDATURES DE VOX ENCAPÇALADES PER EXMEMBRES DE PxC
Vox encara ho ha fet públiques les llistes que presenta a molts municipis. Tot i que podria haver-hi sorpreses d'última hora, i més enllà del que passi a Mataró, l'exregidor de PxC a Olot, Nacho Mulleras, probablement encapçalarà la llista de Vox a Olot. El regidor de PxC a Salt, Sergi Fabri, la de Vox a Salt. I a L'Hospitalet de Llobregat, podria ser que  el fins no fa gaire vicepresident de PxC, Pablo Barranco, que ja va militar a Vox l'any 2014, sigui cap de llista de Vox a L'Hospitalet de Llobregat desplaçant al també membre de Vox a L'Hospitalet des de fa més d'un any i ex coordinador de PxC a L'Hospitalet, Daniel Clemente que formalment encara n'és el coordinador local de Vox. Clemente anava de número 31 a les llistes provisionals de la candidatura al Congrés per Barcelona publicades al BOE del 27 de març, però en les definitives no està a la llista.

 Barranco o Clemente. Quin ex-PxC encapçalarà llista de Vox a L'Hospitalet?

Barranco quan va entrar a Vox fa cinc anys abans de tornar a PxC



 Daniel Clemente, fa mig any com a coordinador de Vox a L'Hospitalet

El fet que alguns exmembres de PxC estiguin imputats i pendents de ser jutjats per diverses causes, com la d'haver-se apropiat dels comptes de gmail de Josep Anglada i Marta Riera i reenviar correus privats d'aquests a terceres persones, podria motivar que a última hora Vox no els permeti estar a les llistes en compliment del codi ètic del partit.
D'altra banda, dirigents de PxC, com Jordi de la Fuente o l'advocat madrilent, José María Ruiz Puerta que presidia el Partido x La Libertad i amb PxC era membre de Respeto i a l'igual que PxC va dissoldre el partit per entrar a Vox, s'han trobat que després de "cremar les naus" i haver-se afiliat a Vox, el partit d'Abascal i Ortega Smith ha rebutjat que estiguin a cap llista pel seu passat neonazi al MSR o CEDADE. 

9 comentaris:

  1. ¿Y por qué Ignasi Mulleras y Kiko Méndez Monasterio sí y José María Ruiz Puerta y Jordi de la Fuente no? Quiero decir, Ignasi Mulleras estuvo en Democracia Nacional y todo indica que va a ir de candidato y Kiko Méndez Monasterio estuvo en Alianza de la Unidad Nacional y ahora es una de las personas del círculo de confianza de Abascal. ¿Es peor el MSR en el que militaba Jordi de la Fuente que la AUN de Ynestrillas o Democracia Nacional? Porque costaba encontrar 2 o 3 diferencias entre ellos, para mí era casi todo lo mismo, para mal claro.

    ResponElimina
  2. Muy sencillo, un nacional-socialista, como José María Ruiz, si se va a un partido ultra-liberal y pro israelí; o un nacional-revolucionario, si hace lo mismo, demuestra que sólo es un aprovechado de la política, un arribista. Mulleras y Méndez formaban parte de partidos de DERECHA NACIONAL, así se definía DN originalmente y parte de los partidos que formaban AUN. Decir que el MSR o CEDADE defendían lo mismo que Juntas Españolas o que el Frente Nacional de Blas Piñar, demuestra una profunda incultura política en relación a la extrema derecha.

    ResponElimina
  3. Para Rius. Xavier Codorniu jamás ha sido Presidente de Somatemps. Era el Secretario.

    ResponElimina
  4. Realmente es un debate estéril, hay gente de todos los partidos de la ultraderecha "clásica" en VOX, además más de uno y más de dos, cuando VOX fracase, que lo hará, volverán a tratar de meterse en partidos tipo DN, AUN, MSR, Fuerza Nueva, FE JONS etc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por mucho que VOX "fracase", no va a desaparecer ni a ser extraparlamentario, por lo que dudo mucho que nadie abandone VOX para volver a fuerzas como las pertenecientes a ADÑ, en vías de extinción (ni hablar de fuerzas ya desaparecidas como algunas de las ahí mencionadas).
      En todo caso podría pasar que parte del electorado o militantes de VOX pase a Hogar Social en el hipotético caso de que consigan representación en algunas instituciones, lo cual es muy difícil teniendo en cuenta que aún no ha conseguido esto ni siquiera Casa Pound, formación homóloga italiana con muchísima más implantación en aquél país.

      Elimina
    2. Veremos si ADÑ funciona o no, yo me la juego y digo que van a superar los cien mil votos, como pasó con el FN de Blas Piñar en las europeas de 1987, 122.927 votos

      Todo lo que sea menos que eso será un fracaso

      Elimina
  5. La prueba de que MSR y DN no eran tan diferentes es que llegaron a formar parte de la misma coalición electoral, concretamente de la Plataforma España 2000, que se presentó en las elecciones generales del año 2000 en casi todas las provincias españolas.

    ResponElimina
  6. El nivel de algunos es "de categoría". Una coalición se realiza en base a unos acuerdos. Por la misma regla de tres el Partido Humanista y el PCE no serían tan diferentes al fundar, entre otros, IZQUIERDA UNIDA. Existe la manía de meter en un mismo saco a lo que comúnmente se denomina extrema derecha. Imagino que para algunos "observadores" debe de ser lo mismo Devenir Europeo que FEJONS; Falange Auténtica que Alianza Nacional; lo Nuestro que AES; etc. En fin. Todos neonazis y todos facistas, así es más fácil opinar para los "cocos" cortos.

    ResponElimina
  7. Leo que Alejandro Vélez Ferreira encabezará la lista de VOX a la alcaldía de Badajoz. Vélez Ferreira tiene un largo historial en el mundillo que os pasaré a contar y eso que solo tiene 41 años. En 2003 encabezó la lista de DN al ayuntamiento de Badajoz en las elecciones municipales de ese año. En 2004 hizo lo propio por la provincia de Badajoz al Congreso en las elecciones generales. En 2007 encabezó la lista de Democracia Nacional en las elecciones municipales en Talayuela (Cáceres). En 2008 volvió a encabezar la lista de DN al Congreso por Badajoz en las elecciones generales del 9 de marzo de ese año. En 2009 fue número 6 de la candidatura de DN al Parlamento Europeo. En 2011 encabezó la lista de DN en las elecciones municipales de Almendralejo (Badajoz). En 2013 se sabía que ya no estaba en DN y que se integró en PxL, el intento fallido de extender PxC al resto de España y en 2015 encabezó la candidatura de PxL al ayuntamiento de Almendralejo en las elecciones municipales de España. Todo esto que digo es fácilmente comprobable en el BOE y en los Boletines Oficiales de las provincias de Badajoz y Cáceres.

    ResponElimina