dilluns, 3 de febrer del 2020

El Jutjat d'Instrucció nº 3 de Reus accepta la denúncia de l'advocat Hilal Tarkou contra Santiago Abascal per dir que el 70% d'imputats per delictes sexuals de "manadas" són estrangers, i contra Iván Espinosa de los Monteros per declarar que els estrangers són tres vegades més propensos a cometre violacions que els autòctons. Els dos dirigents de Vox seran citats en condició d'investigats i s'hauria de demnanar suplicatori.


(Actualitzat a 13 de febrer de 2020: El jutjat de Reus ha remés el cas al Jutjat d'Instrucció d'Alcobendas a Madrid, en entendre que és a San Sebastián de los Reyes on Santiago Abascal hauria fet les declaracions) 

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus ha acceptat la denúncia de l'advocat Hilal Tarkou, contra el president de Vox, Santiago Abasacal, per haver afirmat en el debat televisiu del passat 4 de novembre que des de la Manada de San Fermín, hi ha hagut cent agressions sexuals fetes per cent manades més, i els 70% d'aquests delinqüents sexuals són estrangers.  
El Jutjat també ha admés a tràmit la denúncia contra Iván Espinosa de los Monteros per haver afirmat també en campanya electoral a Antena3 que els estrangers són tres vegades més propensos a cometre violacions que els autòctons. Així el jutge ha iniciat diligències per tal que Hilal Tarkou compareixi com a acusació particular si ho estima pertinent i que els dos dirigents de Vox designin advocats i declarin en condició d'investigats per un presumpte delicte d'injúries. El Jutjat haurà de preguntar al Congrés dels Diputats si són o no aforats.

També és part a la causa judicial contra Ortega Smith per diverses declaracions contra els ciutadans musulmans, havent demanat ara el Jutjat de Reus informació al Congrés dels Diputats sobre la seva condició de parlamentari d'Ortega Smith.  
 L'advocat Hilal Tarkou als jutjats de Reus
 Iván Espinosa de los Monteros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada