dissabte, 1 d’octubre del 2011

Llibre Xenofòbia a Catalunya

D'aquí tres setmanes sortirà el meu llibre Xenofòbia a Catalunya, publicat per Edicions de 1984.
La portada no és aquesta foto.
Es presentarà el dimarts 25 d'octubre a la Llibreria Bertrand de Barcelona a les 19,30. Intervindran el diputat de CiU, Carles Campuzano, l'exalcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, l'editor, Josep Cots, i l'autor.

El divendres 28 a Vic a la llibreria La Tralla. Intervindran el periodista Josep Comajoan, l'editor i l'autor.
Es vol presentar a Salt a la Bibiloteca, a l'Hotel d'Entitats o a les Bernardes, però de moment l'Ajuntament no ha respost si cedeix o lloga una sala per 40 persones aquella setmana, el dimecres o el dijous, o passat el pont de la Castanyada. En aquests cas, es faria en un bar o un local privat, polític o religiós el 26 o 27 d'octubre o a la Llibreria 22 de Girona a mitjans de novembre.
      Si en a "El libro de la inmigración en España" editat per Almuzara, editorial de l'ex ministre de Treball del PP, Manuel Pimentel, que dimitiria per discrepàncies amb Aznar, feia un recorregut de la gestió de la immigració a l'Estat espanyol, ara, explicant també la gestió de la immigració, m'endinso en el discurs xenòfob i les seves expressions polítiques que han sorgit a Catalunya i als confictes viscuts al voltant del fenomen migratori.

 
Fotos de la presentació a Barcelona de El libro de la inmigración en España el juny de 2007. Amb l'editor i exministre de Treball, Manuel Pimentel.

Anys abans vaig publicar diversos llibres sobre l'objecció de consciència.

2 comentaris:

  1. Encara no t'ha contestat el Torramadé si et deixa fer la presentació?
    Quins...
    Ramon G.

    ResponElimina
  2. hola .... soy joa , espero k si ..... k te den permiso para hacerlo en las bernardas , le recordaremos a torramade , ok ? kuidat , una abraçada

    ResponElimina