dimarts, 25 d’octubre del 2011

ERRADES DEL LLIBRE, COMENTARIS I RECTIFICACIONS

AQUÍ ANIRÉ POSANT LES ERRADES QUE HI TROBI O HI TROBEU I QUALSEVOL RECTIFICACIÓ O ACLRIMENT QUE DEMANI ALGÚ


RESULTATS ELECCIONS A VIC, MAIG 2011. Pàgina 261. Diu que "el PSC s'enfonsa passant de 5 a 2 regidors" i és de 4 a 2 regidors.

MORATÒRIA MESQUITES A SALT.  Pàgina 269. Hi ha una errada pel que fa al vot d'Independents per Salt (IPS-CUP) Dels dos regidors, només és present un que s'absté.

PROTESTES CONTRA MESQUITES A BADALONA. L'exalcalde Jordi Serra em comenta que a la pàgina 114 potser caldria afegir que al 2005 es fa una campanya contra un oratori al barri del Progrès i es fan pintades a casa l'alcadessa Maite Arqué: "Maite, la mezquita te la pones tu!"

L'ALCALDE SE SANT PERE DE TORELLÓ ÉS D'INICIATIVA, NO DEL PSC. Pàgina 59. Dic que l'alcalde de Sant Pere de Torelló es del PSC i és d'Iniciativa.

JUAN GÓMEZ MONTERO, regidor de PxC a Manlleu, pàgina 73, em diu que sí que tenia casa a Osona. Tenia habitació en un pis compartit. 

MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO. Pàgina 123. Juan Antonio Llopart, Secretari General del MSR em transment el seu desgrat pel comentari sobre el vegetarianisme de la Carmen Martín Padial, la vivisecció d'animals i els experiments del Dr. Mengele durant el III Reich.









PRIMERES ENTREVISTES DE RÀDIO:
Xerrada amb periodistes sobre el llibre

Entrevista a Ràdio L'Hospitalet, Món Obert, amb Elisabet Cortiles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada