divendres, 22 de juliol del 2016

PLATAFORMA DEMOCRÀTICA X CATALUNYA (PDxC) UNA DE LES ESCISSIONS DE PxC, DEMANA AL MINISTERI DE L'INTERIOR QUE DENEGUI EL CANVI DE SIGLA DE CDC PEL DE "PDC", EN CREAR CONFUSIÓ AMB "PDxC". PDxC va ser creat per Anglada, J M Mensa i Jaume Farrerons després de l'expulsió d'Anglada de PxC, però finalment Mensa i Ferrerons van trencar amb Anglada, i van presentar-se a les municipals de Vic, si bé tres dies abans de les eleccions van retirar la candidatura

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC), partit impulsat per Josep Anglada després de la seva destitució de la presidència de Plataforma per Catalunya i expulsió del partit, ha presentat un escrit al Ministeri de l'interior demanant que no s'accepti el canvi de sigla de CDC pel de PDC (Partit Demòcrata Català), donat que les sigles PDC crearien confusió amb les de PDxC. Aquest és el segon partit que oposa al nou nom i sigla de Convergència Democràtica de Catalunya, donat que Demòcrates de Catalunya (escisió independentista d'Unió) també ha demanat al Ministeri que no accepti la nova denominació de Convergència, en crear confusió amb el seu nom.
Anglada va impulsar la creació de PDxC, però ell no va constar ni com a president, secretari o tresorer, donat que en aquell moment encara pugnava per recuperar el control de PxC. Poc després de constituir-se PDxC Jaume Farrerons i Joan Manel Mensa van trencar amb Josep Anglada, en rebutjar Anglada l'aliança que volia Farrerons amb el partit Izquierda Nacional de los Trabajadores d'ideari proper al socialisme originari del feixisme italià amb una fixació especial per les conspiracions sionistes i wahabites.
Llavors Anglada va renunciar a competir a nivell de tot Catalunya amb PxC a les municipals, presentant-se ell a les eleccions de Vic amb la sigla de Plataforma Vigatana. Farrerons per la seva banda es va presentar a Figueres amb la sigla INTRA (Izquierda Nacional de los Trabajadores) i Mensa va fer llista a Vic com PDxC.  Però per diferents motius, un d'ells les queixes o denúncies de persones que anaven a la llista de PDxC que deien que se'ls havia enganyat, Mensa va retirar la candidatura vigatana tres dies abans abans de les eleccions.
La sigla PDxC (ves al seu face) ha estat congelada aquest any, i casualment a la web del Registre de Partits Polítics del Ministeri de l'Interior, tot i que apareix Mensa com a responsable del partit, surt com a mail i telèfon de contacte els de Josep Anglada.















6 comentaris:

  1. Lo que dices sobre estos partidos que nombras es falso, porque ambos rechazan expresamente la teoría de la conspiración que tú les atribuyes fraudulentamente. Véase: "La oligarquía no manipula la historia, más bien la produce, dato que acostumbra a pasarse por alto en las historietas sobre conspiraciones y logias masónicas que circulan en la red bajo el dudoso concepto de contraperiodismo." (sic) Enlazamos aquí el resto del artículo en la página de Facebook de la INTRA: https://www.facebook.com/izquierdanacionaltrabajadores.cat/posts/573555642825368:0
    Eres un periodista al servicio de los amos oligárquicos, no se te conoce ninguna crítica a las versiones oficiales de los atentados de falsa bandera perpetrados desde el 11-S. Todo eso te retrata. Representas, desde el punto de vista de la veracidad y de la objetividad periodística, el típico impostor y trepa del sistema al servicio de los criminales que controlan los medios de comunicación. Que te aproveche. Pero a nosotros no nos engañas.

    ResponElimina
  2. Conspiracions sionistes? Malgrat la teva prepotència intel·lectual, ets molt ignorant. Aquí tens l'article de James Petras, sociòleg d'esquerres, sobre el poder d'Israel en la política dels Estats Units. Ha sigut publicat a la pàgina de Facebook del partit que acuses de conspiracionista sense haver-te informat de l'assumpte: https://www.facebook.com/notes/izquierda-nacional-de-los-trabajadores-intra-figueres/el-poder-en-el-poder-globalizado-las-bases-locales-y-estatales-del-poder-sionist/543003179213948

    ResponElimina
  3. Eres un mentiroso porque no hay ningún documento de INTRA o PDxC que reivindique el programa originario del fascismo italiano, aunque alguno de los que nombras en tu artículo haya comentado ese programa en su blog. MANIPULADOR.

    ResponElimina
  4. ¿De dónde sacas que la sigla PDxC haya estado congelada, cuando sus dirigentes y afiliados se reúnen regularmente y han puesto en marcha una campaña de difusión en Vic donde se critica, precisamente, las prácticas de Josep Anglada? Esto que dices es una de las muchas mentiras de tu artículo. Antes de publicar, deberías contrastar con los afectados para que diesen su versión de los hechos, cosa que no haces a pesar de ser una norma deontológica de los periodistas.

    ResponElimina
  5. Has censurado varios mensajes.

    ResponElimina
  6. NO hay ningún documento oficial de la INTRA donde este partido defienda el fascismo. Lo que dices al respecto es falso y has censurado ya un mensaje sobre el tema.

    ResponElimina