dimecres, 9 d’octubre del 2019

Ignacio Garriga encapçala la candidatura de Vox a Barcelona, seguit del regidor de Pozuelo de Alarcón, J.J. Aizcorbe, de l'advocat J Carlos Segura, que va ser condemnat el 1984 per atac a la seu UCD a Barcelona, i de l'exSecretaria General de PxC, Mónica Lora. Militants histórics de Vox, com Lola Martín, que va anar de 4 a l'abril, desapareixen de la llista. L'exregidor de PxC a Olot, Nacho Mulleras, encapçala la llista de Girona per davant d'Albert Tarradas Paneque

El diputat Ignacio Garriga, torna a encapçalar la llista per Barcelona per Vox del 10 de novembre, segons les llistes de candidatures provisionals, publicades avui al BOE. A les eleccions d'abril Vox va obtenir a la demarcació de Barcelona 111.810, un 3,6 % dels vots, resultant ell escollit.
El número 2 tornarà a ser l'advocat Juan José Aizcorbe, que des del maig és regidor del municipi madrileny de Pozuelo de Alarcón. Va començar treballar com advocat amb Esteban Gómez Rovira, posant plets  contra la política lingüística de la Generalitat i contra la immersió linguística a l'escola. De la ma de Gómez Rovira el 1982 va de como número 4 a la llista de Fuerza Nueva al Congrés dels Diputats per Barcelona.Va militar a Juntas Españolas.  El 1989 es presenta a la llistas del Frente Nacional de Blas Piñar al Parlament europeu. Asimismo, aparece como candidato para el Parlamento europeo en 1999 y 2004, esta vez con el Partido Demócrata Español.  Ha estat directiu d'Intereconomia i advocat de la família Franco. 


De número tres va l'advocat Juan Carlos Segura Just, que a l'abril va ser candidat pel Senat. Segura va ser condemnat l'any 1984 a un any de presó per l'atac amb còctels molotow a la seu de la UCD a Barcelona perpetrat el 1980 per militants de CEDADE y el Frente de la Juventud que comandava Ernesto Milá. De número 4 va Mónica Lóra, exSecretària General de Plataforma per Catalunya. La número 5 és Laura Aliaga Pérez, i el 6 Yago Ruiz Tintoré.

Juan Carlos Segura


 Mónica Lora

Maria Dolores Martín, fins fa uns dies presidenta provincial, que va anar al quart lloc a l'abril, i altres dirigents històrics de Vox a Barcelona, contraris a la nova gestora provincial de Vox encapçalada per l'exPxC Juan Garriga, que la setmana passada es va fer amb el control del partit a la província han estat exclosos de la llista. 

La fins fa uns dies Lola Martín, no ha entrat a la llista

A Girona, l'exdirigent de Democracia Nacional i exregidor d'Olot per PxC, Ignasi Mulleras, serà el cap de llista desplaçant al segon lloc al líder provincial, Albert Tarradas Paneque. A Lleida encapçala Miquel Bonastre, i a Tarragona   ho encapçala Alejando de Anta Puig. 
Al Senat Vox presenta només un candidat a cada província, com un gest de cara al PP i C'S i confiant que alguns votants d'aquest partits, que poden votar a tres candidats, posin una de els tres creuetes a l´únic candidat de Vox.  
                       
Ignasi Mulleras, cap de llista a Girona

Juan Garriga, president de la gestora de Vox a la província de Barcelona i cosí de Ignacio Garriga.La setaman passada des de madrid es va dissoldre l'Executiva Provincial de Barcelona i es va nomenar la gestora que presideix Juan Garriga.

Entre els exmilitants ultres que ocupen llocs destacata a les llistes de Vox hi ha el cap de llista a Ciudad Real, Ricardo Chamorro, que va militar i sen candidat de Democracia Nacional i d'España 2000.

2 comentaris:

  1. ¿Se sabe si FE-JONS presentará alguna candidatura? Fuera de VOX, tengo la sensación de que no hay partidos "ultras" que se presenten

    ResponElimina
  2. Falange Española de las JONS concurre a estas elecciones generales en 6 provincias al Congreso y Senado. Son las mismas que en abril (Ávila, Castellón, Guadalajara, Palencia, Valencia y Valladolid), aunque hay que recordar en en abril no fueron proclamadas las de Castellón y Guadalajara). Hasta el próximo martes no se publicarán las candidaturas proclamadas en el BOE las definitivas

    ResponElimina