dissabte, 12 d’octubre del 2019

250 ultres es manifesten a Montjuïc, mentre Somatemps, Som Identitaris, Frente Nacional Identitario i Vox (amb el exPxC) ho fan a Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya de la mà del PP i Ciudadanos amb qui compartien pancarta


Josep Anglada amb Som Identitaris al Passeig de Gràcia
El ex membres de PxC, Mónica Lora i Juan Garriga, ara Secretària i President de la gestora de Vox a Barcelona, al Passeig de Gràcia
Vox i els altres grups ultres s'han manifestat amb PP i Ciudadanos

 Ciudadanos i el PP amb Barraycoa de Somatemps i Garriga de Vox (Foto La Directa)
A la manifestació i acte posterior a Plaça Catalunya hi han assistit 10.000 persones segons la Guàrdia Urbana. Unes 50.000 menys que l'any passat


El diputat de Vox, Ignacio Garriga, amb l'ex dirigent de PxC i el MSR, Jordi de la Fuente, ara membre de Vox

El diputat i cap de llista per Barcelona, Ignacio Garriga, amb el seu cosí, Juan Garriga, exdirigent de PxC i ara president de la gestora provincial de Vox a Barcelona 

 El Frente Nacional Identitario d'Alberto Pérez


L'exregidor d'Olot de PxC, Ignacio Mulleras, ara  cap de llista de Vox per Girona al Congrés del Diputats. M'ha dit que ell creia que a les eleccions autonòmiques Vox podria obtenir un escó per Girona. Jo no ho crec.

 La España que madruga


  Rafel López Díeguez, d'Alternariva Española (AES) que habitualment participa a l'acte de Passeig de Gràcia i Plaça catalunya no hi assitit en al Valle de los Caídos d'on ha estat desallotjat.



250 PERSONES A MONTJUÏC AMB LA FALANGE-FE i DEMOCRACIA NACIONAL

Unes dues-centes cinquanta persones han participat a l'acte ultra de Montjuïc convocat per La Falange-FE i Democracia Nacional.
Han sortit en manifestació des de Plaça Espanya encapsulats per la Brigada Mòbil dels Mossos, portant banderes constituconals i preconstitucionals, banderes amb la creu celta o de la Creu de Sant Andreu (Requeté-Terços de Flandes) i també banderes de la Guàrdia Civil. 
Sense  que es produïssin incidents han fet crits contra l'independentisme com "Puigdemont a prisión!", a la unitat d'Espanya i també de "El Valle no se toca!"
En arribar a la plaça Sant Jordi, han fet l'habitual encesa de bengales i crema d'unes estelades que prèviament han trepitjat.






 L'Alba Sánchez avui anava una mica estressada, posant ordre.

 Vídeo de Bernat Surroca







 La cremada d'estelades






El primer en intervenir a l'acte de la Plaça Sant Jordi ha estat Enrique Lemus que ha recordat que el president de Democracia Nacional no pot participar en aquest acte en tenir una condemna que li prohibeix participar a cap acte a Barcelona.Condemna imposada per haver dit fa quatre anys que si algú veia a Jordi Borràs que li donés un cop (un capón) per que marxés. Lemus també ha demanat un aplaudiment pel militants ultres presenta  l'acte que han estat lluitant a Síria contra l'Estat Islàmic, com és el cas de l'anomenat Simón de Monfort (Juan Manuel Soria Monfort) que demà presenta el seu llibre al Club Empel de Barcelona. Monfort ha estat lluitant amb els kurds a una katiba o tabur brigada o batalló kurd de les YPG diferent a la que encara està el militant de Falange, condemnat per Blanquerna, Juan Luis López.

 

 Juan Manuel Soria Monfort, "Simón de Montfort" en el acto de Montjuïc

Tot seguit ha intervingut Luis Mateos, Secretari Nacional de Democracia Nacional que ha desqualificat les veus que parlen d'emergència climàtica, la defensa de l'homosexualitat, de les polítques de gènere, etc i que defensen la immigració il·legal. Ha criticat a Ángela Merkel  per "obrir les portes a la immigració musulmana", però ha celebrat que "els països del Grup de Visegrad amb Víktor Orban, els hi paressin el peus". També ha celebrat que a Alemanya el grup PEGIDA sortís al carrer per oposar-s'hi i ha dit que aquí també hi ha "grups de veïns que s'organitzen, i surten al carrer contra el MENAS, el manters de Barcelona i els narcospisos". I ha conclòs que "som els ciutadans que tenim el deure moral de defensar-nos i que es demonitza al home blanc, occidental i cristià". 
Ha condemnat la "villana profanació de la tomba del General Franco", acusant al PSOE d'atacar "tota forma de patriotisme". I ha acabat culpant del que passa -en la línia conspirativa pròpia de DN- al "Sanedrí jueu, encarnat per Soros, Hollywood i Facebook; a la Lògia Massònica encarnada per l'ONU, la Unió Europea i les ongs; i l'Espasa de l'Islam que vol conquerir-nos, convertir-nos o eliminar-nos". 
 
Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange-FE, després de referir-se també a l'autoanomenat  Simón de Montfort, que demà presenta el seu llibre a Barcelona, ha afirmat, com en anys anteriors, que el 12 d'otcubre es commemora "una gesta mai vista en el món". Tot seguit ha carregat contra la Constitució de 1978 i l'estat de les autonomies, que ha dit que s'ha de derogar. Ha caregat també contra Quim Torra a qui ha acusat de ser "el cap dels CRD" i ha demanat que es desarticuli "la banda colpista del 18.000 mossos d'esquadra als que s'ha d'enviar a l'atur". També ha condemnat "la profanació de la tomba de Franco".




 Per la seva banda, Vicente Estallerés de Democracia Nacional de València, que ha fet part del seu parlament en català, ha condemnat el nacionalisme català i el sistema polític. I Miguel Blasco, de de la ràdio digital, La Voz de Europa, ha afirmat que "l'autèntica resistència nacional és aquí a Montjuïc", i ha dit que Vox i l'acte de Plaça Catalunya "està propiciat pel sistema en veure que a Montjuïc fa uns anys ens concentravem més i més gent" 

 Miguel Blasco



Aquest any, José Luis Corral de Movimiento Católico Español-Acción Juvenil Española ha estat entre el públic, però m'ha dit que no se l'ha convidat a parlar des de la tribuna.

1 comentari:

  1. ¿Por qué en la foto del Frente Nacional Identitario se puede ver a gente con pegatinas de VOX? En la manifestación de ayer también estaban aunque pasaron más desapercibidos la ex ministra Dolors Montserrat o el diputado de C's José Manuel Villegas. También estaba el abogado Fuster Fabra. Y sí, también estaba un viejo conocido de este blog. En la galería de fotos de Las Voces del Pueblo, en la sexta foto de la primera fila, se puede ver al ex miembro del Casal Tramuntana y ex concejal de PxC en L'Hospitalet de Llobregat, Alberto Sánchez, con su mujer Ariadna Hernández y sus 2 hijos.
    https://www.lasvocesdelpueblo.com/fotografias-200-mil-catalanes-piden-larga-vida-en-prision-para-presos-del-proces-el-12-o/

    ResponElimina