dimecres, 15 de juliol del 2020

COVID-19: LA RIERA BLANCA ÉS EL FRONT. Si la transmissió comunitaria creua la Riera Blanca i entra a Barcelona anirem a un escenari molt negatiu

Analitzo en aquest vídeo la situació dels barris de Collblanc, La Torrassa i La Florida de L'Hospitalet d'una molt alta densitat de població limítrofes a Barcelona, barris de Sants, les Corts i Pedralbes, dels que es separa per la Riera Blanca i la Carretera de Collblanc. Si la transmissió comunitària del Covid-19 passa de L'Hospitalet de Llobregat a Barcelona anirem a un escenari social, econòmic i sanitari molt greu.  


El nom de Collblanc sorgeix perquè per allà hi passava la Riera Blanca, riera d'aigües sovint blanquinoses perquè venien o passaven per una cantera d'alabastre coenguda com Petras Albas, Pedres Blanques, d'on ve el topònim Pedralbes.
Alguns del infectats d'aquest brot de Collblanc, Torrassa i La Florida, són treballdors del Club de Polo, una mica més amunt de la Riera Blanca, al costat de la Diagonal, a Les Corts-Pedralbes.
Si aquest focus de contagi comunitari passa la Riera Blanca, i s'extém a Barcelona la situciaó serà molt preocupant amb conseqüències negatives a tot Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada