dilluns, 20 de juliol del 2020

L'agressió a Mossos de Moià, o com un digital ultra canvia la notícia afirmant que era un magrebí i afegint amputació de testicles, per generar xenofòbia.

Dissabte poc despés de les 9 del vespre se'm va informar de que passava quelcom molt greu a la rotonda de Moià, cap a Vic, donat que hi havia diversos cotxes de Mossos, ambulàncies i arribava l'helicòpter. Es tractava de l'agressió a tres o quatre mossos d'esquadra amb una katana o ganivet de grans dimensions per part d'un veí català (del que aquí es diu de tota la vida) que anava a ser ingressat a un centre psiquiàtric.
Doncs bé, el digital ultra Mediterráneo Digital, agafant una foto meva, publica la notícia amb aquest títol:  "Un magrebí ataca con una katana a tres Mossos, les amputa los dedos y los testículos" , i ho difon amb aquest  tuit que ha tingut ja un miler de repiulades amb comentaris que demanen mà dura contra els immigrants. No n'he vist que avisin que la informació és falsa. Aquesta és la manera de funcionar dels portals i webs ultres. 
 
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada