diumenge, 22 d’abril del 2012

PxC CELEBRA LA DIADA DEL PARTIT A VIC I CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA

Avui al migdia PxC ha celebrat la Diada del Partit a Vic, al parc de la Bassa dels Hermanos. Abans de començar l'acte de PxC unes 120 persones han participat a l'acte antifeixista que es feia al Passeig, convocat per diferents associacions antifeixistes d'Osona i Manresa, Maulets, el Casal Independentista Manel Viusà, Solidaritat per la Independència i les JERC. A l'acte hi eren presents, entre d'altres, el regidor de SI, Iban Lapeira, i el Secretari de CCOO d'Osona, Miquel Sánchez. La CUP de Vic no hi ha donat suport.
El cantant Joan Usart ha interpretat cançons de Xesco Boix i l'Ovidi Montllor, tot seguit ha parlat un representant de la Coordinadora antifeixista del Bages que ha parlat de l'agressió d'un  grup d'encaputxats a la Sala Stroika, un d'Unitat Contra el Feixisme, que ha explicat les mobilitzacions contra el centre social Militia Tramuntana a Barcelona,  i Jamal Meziani, en nom de les entitats vigatanes. Tots dos han advertit de l'amenaça que significa PxC, a la que han qualificat de feixista.
Un cop deconvocat l'acte, s'ha anat en manifestació fins l'entrada del parc on feia l'acte de PxC, aturant-se davant el cordó policial, sense que s'hagin produit incidents.

En arribar la manifestació els 200 militants de PxC començaven a dinar. A les 15,30 h. els militants de PxC han ballat la "Sardana de l'Anglada" versió de La Puntaire que diu: "Catalunya ja no és com abans, és ple de negres i musulmans.... Au veniu a Catalunya tots el immigrants que qudareu bocabadats.... Llibres gratis al col.legi, pis de franc i un bon tiberi i embaràs rere  embaràs... Però si algú com el Anglada ho vol aturar, li diran que és un feixista i també un falangista i un mal català...!"


                                      





       
Acte seguit Josep Anglada, després de ser aclamat:  "Josep, Anglada, ho fas de puta mare!" ha fet el seu parlament. Ha anomenat "rates de cloaca" als que es manifestaven a fora, dels que s'haurien previngut  "llençant matarrates pel parc".  Anglada ha dit que celebraven la Diada el diumenge de Sant Jordi perquè: "Som la bona gent, el Sant Jordi que mata el drac com els catalans que van fer fora els moros de Catalunya fa segles. Sant Jordi és el patró de l'Espanya de parla catalana que va fer fora els moros, com Sant Jaume ho és dels espanyols de parla gallega i castellana  que van fer fora als moros" I afegí que amb l'ajuda de Sant Jordi som la gent que expulsarem els moros un cop més"
Anglada digué que eren "els únics que tenim les mans netes", carregà contra la casta política corrupta, saludà a la delegació de PxC de la Catalunya Nord que havia vingut, i anuncià que a les properes eleccions catalanes entraria al Parlament. I acabà, un cop mes dient: "Demano a Sant Jordi que m'ajudi, ens ajudi, a alliberar-nos de la islamització!"




Però a les 20 hores, agressió a la Plaça Major Clica aquí, informació de l'agressió.

1 comentari:

  1. No hi ha mes que veure les bones imatges del senyor xavier rius per adonar-se de quins son els identitaris de pxc i quins son els guarros odiadors. No coments.

    Visca PxC

    Gracies per l'article i x saludar a la gent de pxc xavier.

    Un saludo

    ResponElimina