dijous, 12 d’abril del 2012

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA MIGRACIÓN DE LA MEMORIA HISTÓRICA", DILLUNS 16

Aquesta propera setmana, a més de presentar a Sallent, Manresa i Vilafranca el meu llibre, Xenofòbia a Catalunya, intervinc en la presentació a Barcelona del llibre coordinat i editat per Antonio Izquierdo "La migración de la Memória Histórica" que tracta, no només dels descendents d'exiliats i d'emigrants de l'Estat espanyol que a l'ampara de la Llei de la Memòria Històrica han pogut recuperar la nacionalitat espanyola, sinó, també, de l'emigració econòmica i l'exili polític que van patir tants milers i milers de persones a l'Estat espanyol el segle passat.
     Intervindrà l'autor, Antonio Izquierdo, Almudena Asenjo, de la Fundació F. Largo Caballero, el diputat d'Iniciativa, Joan Herrera, i jo mateix.
      Considero molt opotuna aquesta presentació, no només perquè ara Catalunya i l'Estat espanyol es torna a forçar a milers de persones a emigrar, sinó perquè tota la recuperació de la Memòria Històrica i la llei que es va fer -penso insuficient- sembla que els nous governants d'Espanya -i potser també alguns de Catalunya- volen ignorar.  
      Dilluns, a les 19 hores, Llibreria Alibri. Balmes, 26. Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada