dilluns, 10 de setembre del 2012

ANGLADA ANUNCIA CINC DENÚNCIES CONTRA EL PERIODISTA XAVIER RIUS, El 9 Nou d'avui: "...havia arribat l'hora que me l'havia de treure de sobre"


El 9 Nou informa avui de l'acte de (no) conciliació de divendres a Moià. Explica les 2 querelles i 3 denúncies que em posa: Injúries i calumnies, incitació a l'odi i la violència cap a PxC -article 510 responsabilitzant-me intel·lectualment d'agressions a dirigents de PxC-, plagi en la redacció i edició del llibre "Xenofòbia a Catalunya", amenaces a un regidor de PxC per un mail que li vaig enviar recordant que havia pactat amb una dirigent del partit no parlar de certes coses en el llibre, i d'intrussisme professional en no tenir la llicenciatura de periodisme (a l'Estat espanyol a l'igual que a la majoria de països europeus molts periodistes com jo mateix no tenim la carrera, cosa que no impedeix exercir ni tenir com tinc diferents carnets de premsa, entre ell el de la Federació Internacional de Periodistes). Anglada és clar: "...havia arribat l'hora que me l'havia de treure de sobre"
  
Obrir PDF i llegir, clica aquí
Llegir notícia i fotos al 9 Nou digiltal, clica

3 comentaris:

  1. Tranquil Xavier, som molts els que estem farts de Anglada, això de la PxC caurà pel seu pròpi pes! A mi em sembla que el que li passa a l'Anglada és que l'hi falten diners, que està més pelat que una rata, vaja!, i per això s'anima a posar denúncies a tort i a dret a veure si en treu algun rèdit econòmic!

    ResponElimina
  2. Si no conegués com és l'Anglada pensaria que tot era un muntatge que havíeu pactat i preparat tu i la Marta Riera en un sopar a Vic i així el "líder identitari" sortia als mitjans que últimament només li feia cas el teu doble de l'e-brutícies, i tu, un any després de la publicació del llibre, aconseguies que se'n tornés a parlar i aprofitaves per fer propaganda de la novel·la que ara treus.
    M'ha agradat l'entrevista del Regió7!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amic anònim,
      Si certament l'Anglada està sortint al mitjans, però després de dos mesos de tuits (presumptament)insultants amb l'ànim de fer-me callar, com li apliquin costes per utilitzar la justícia de manera impròpia i sense fonaments, li pot sortir molt car!

      Elimina