dissabte, 16 d’agost del 2014

40 PERSONES PARTICIPEN A L'ACTE DE DEMOCRACIA NACIONAL A CARDEDEU. Probable adhesió de Frente X España a DN


El comitè local de Democracia Nacional (DN) a Cardedeu ha celebrat avui dissabte, tal com havia anunciat (ves al seu facebook), un dinar amb paella i acte polític per a veïns i simpatitzants, amb la presència de la seva candidata local, Ana Castillo, i el president del partit, Manuel Canduela. 
Una quarantena de persones hi han participat al dinar i a l'acte posterior que ha estat vigilat per evitar incidents en un o altre sentit, per vàries unitats de mossos d'esquadra. 
Democracia Nacional està liderada a Cardedeu per Ana Castillo que fins fa mig any militava a Plataforma X Catalunya i s'havia anunciat que seria la candidata de PxC al municipi. Però després de la destitució de Josep Anglada, la direcció de PxC, crec sense expedient d'expulsió, va desautoritzar-la com a cap de llista a Cardedeu i com a líder local de Plataforma.   Llavors Castillo ingressà a DN anant de número 10 a la llista de les eleccions europees. Casualment o no Falange Española (la que forma part de La España en Marcha)  ha realitzat també els últims mesos algun acte a Cardedeu com la penjada d'una pancarta al balcó de l'Ajuntament. La España en Marcha i Democracia Nacional van trencar fa mig any.

A l'acte també hi ha participat David Castillo del Frente X España, grup que es va donar a conèixer el passat 12 d'octubre a Barcelona i ha convocat diverses manifestacions.   Sembla que Frente X España oficialitzarà la seva adhesió a Democracia Nacional el proper 12 d'octubre. Adhesió que no significarà que es vinculi només a DN

Anar al Facebook d'Ana Castillo candidata a l'alcaldia de Cardeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada