dissabte, 20 de desembre del 2014

ELS JUTJATS DE VIC TRAMITEN LES QUERELLES CREUADES ENTRE ANGLADA I DIRIGENTS DE PxC PER INTENT D'HOMICIDI, TINENÇA D'ARMES, I APROPIACIÓ INDEGUDA. D'ALTRA BANDA ANGLADA I MARTA RIERA INTERPOSARAN DILLUNS ALS JUTJATS DE L'HOSPITALET LA DENÚNCIA PER L'APROPIACIÓ I DIFUSIÓ DE CORREUS ELECTRÒNICS PRIVATS


Anglada i Riera als Jutjats de Vic

El Jutjat número 2 de Vic tramita la querella de Josep Anglada contra el regidor i portaveu del grup de Plataforma x Catalunya a Vic i ex-Secretari General, Joan Carles Fuentes, i el Secretari General Robert Hernando pel suposat complot per emborratxar-lo, provocar-li un accident de trànsit amb un camió contractat a tal efecte i matar-lo el passat mes de novembre després d'un sopar a Tavèrnoles.
En aquest suposat complot es va convidar a participar a l'advocat gironí, Francisco Bueno Celdrán, que va gravar les converses on es detallava el pla, per després comunicar-li a Angalda, i portar-li les denúncies contra la cúpula de PxC.

(Llegir text íntegre de la querella amb la transcripció de les gravacions aportades)

Pel que fa al Jutjat d'Instrucció número 3 de Vic, ha admès la denúncia d'Anglada contra el regidor Juan Carlos Fuentes per un suposat delicte de tinença il·lícita, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal. Tot i que Anglada m'ha dit que Fuentes ha estat imputat, crec que aquest tràmit encara no s'ha fet.
El regidor J Carles Fuentes a la porta dels Jutjats de Vic

En la denúncia feta per Anglada s’aporta la gravació on Fuentes manifesta “haver disparat contra persones quan feia el servei militar l'any 1984 ”, tot afegint que “no descarto apuntar amb una arma al Sr. Anglada si és necessari”. En relació a aquest fet, Fuentes ha reconegut que té legalment dues pistoles i ara n'estava comprant legalment una d'un militar bosnià, si bé ell ara afirma no haver-les fet servir mai donat que el més semblant a un ésser viu a qui ha disparat "són els patitos de la fira".

Anglada també ha posat una altra denúncia a la regidora de PxC de Pilar Catalán, per un suposat tràfic d'influències amb la Guardia Civil, de cara a agilitzar els tràmits de Fuentes per a la legalització d'aquesta pistola de la guerra de Bòsnia.

Anglada i la regidora Pilar Catalán, en el judici per la denúncia de Catalán contra Anglada fa set mesos per un suposat assetjament i amenaces. Anglada fou absolt.


I en relació a la denúncia d'Anglada  i la regidora Marta Riera per l'apropiació del seus comptes de mail, facebook i twitter el 8 de febrer passat, a la reunió a L'Hospitalet que, sense convocar-lo, se'l va destituir  de la presidència, en haver aconseguit algun membre d ela direcció les contrasenyes personals d'Anglada i Riera, dilluns dia 22 l'advocat d'Anglada formalitzarà la denúncia als Jutjats de L'Hospitalet de Llobregat. La denúncie es per apropiació dels comptes personals de correu i xarxes socials d'Anglada i Riera, i per la posterior divulgació de correus íntims entre Riera i Anglada.
 
D'altra banda el Jutjat número 5 de Vic ha citat a declarar a Josep Anglada i a Marta Riera el proper 12 de març de 2015 per les diligències prèvies de la querella presentada per l'actual direcció de PxC contra Anglada i Riera per la suposada estafa i apropiació de 170.000 euros propietat del partit, part dels quals serien la subvenció que PxC va cobrar fa un any per haver obtingut 67 regidors el 2011
Tot i que algunes fonts de PxC diuen que Anglada i Riera ja han estat imputats, llegint l'escrit de les diligències prèvies 441/2104 de 11 de desembre, jo no ho interpreto així. Tampoc em consta que estiguin imputats els membres de PxC denunciats per Anglada ni puc confirmar l'estat processal de les denúncies i querelles d'Anglada cap a la direcció de PxC, donat que uns i altres donen versions diferents   
Imatge de la reunió a L'Hospitalet de Llobregat en la que es va destituir Anglada i, sense avisar-los, es li van canviar les contrasenyes del comptes de correu i xarxes socials d'Anglada i Riera.
 Pel que sí ha estat imputat Anglada i anirà aviat a judici, és per la presumpte agressió a dos joves a Vic el 22 d'abril de 2012  en acabar la Festa del Plataforma X Catalunya quan, segons l'acusació, sense provocació prèvia hauria agredit a la Plaça de Vic a crits de "Moro de merda!" dos joves amb els que es va creuar, un "autòcton" i l'altre fill de magribins.
(Falta ampliar!)

1 comentari:

  1. ¿Ni pío sobre los atentados en Francia? Claro, es su cultura y hay que respetarla...

    ResponElimina