dilluns, 24 d’octubre del 2016

PxC ADVERTEIX DE QUERELLAR-SE CONTRA PERIODISTES QUE INFORMEM DE LA QUERELLA I PROBABLE JUDICI CONTRA EL FINS AHIR SECRETARI GENERAL DE PxC, ROBERT HERNANDO, I ALTRES DOS MEMBRES DE LA DIRECCIÓ PEL SUPOSAT PLA PER ATEMPTAR CONTRA ANGLADA. ANGLADA APORTA L'AUTO JUDICIAL DECRETANT LA CELEBRACIÓ DE JUDICI PER TEMPTATIVA D'HOMICIDI I ATEMPTAT, MENTRE PxC INFORMA QUE EL FISCAL DEMANAVA L'ARXIVAMENT



 El fins ahir Secretari General de PxC, Robert Hernando
Així, PxC ha enviat a la premsa i penjat a la seva web aquest comunicat: "El fiscal demana el sobreseïment sobre la querella que va interposar José Anglada contra diversos membres de PxC, J.C Fuentes, Ignasi Mulleras i Robert Hernándo per un presumpte, rocambolesc i pel·licular pla per conspirar contra la seva persona.
Un cop el jutge va rebaixar tots els presumptes delictes de pel·lícula de terror que anunciava l'expulsat del partit José Anglada al d'una possible "conspiració per causar lesions" i res més, cosa que en el supòsit dels casos que s'arribarà finalment a judici i hagués per una improbable casualitat una condemna seria una simple pena falta, el fiscal ha sol·licitat el sobreseïment total de la causa en no observar indicis de cap delicte.
Així mateix PxC quan acabi tota aquesta farsa emprendrà accions legals contra totes aquelles persones o entitats que hagin propagat notícies falses o manipulades sobre aquest particular."


Els dirigents de PxC, Joan Carles Fuentes i Nacho Mulleras, també acusats 

Poc després Josep Anglada ha enviat a la premsa l'interlocutòria de la titular del Jutjat Penal número 2 de Manresa, Míriam Sala, de 19 d'octubre de 2016, resolentt obrir judici oral contra el  fins ahir Secretari General de PxC, Robert Hernando, contra l’exregidor de Vic i també ex-Secretari General, Joan Carles Fuentes, i contra  l’exregidor d’Olot, Ignacio Mulleras.
La jutge decreta que els tres quedin en llibertat provisional i els acusa d'uns presumptes delictes d’homicidi amb dolo eventual en grau de temptativa, danys en grau de temptativa, lesions en grau de temptativa i atemptat contra autoritat o càrrec públic en grau de temptativa en concepte d’autors, a Joan Carles Fuentes Linares i Robert Hernando Ortiz, mentre acusa dels delictes de lesions en grau de conspiració i atemptat contra funcionari i càrrec públic en grau de conspiració, en concepte d’autor, a l'exregidor d'Olot, Ignacio Mulleras Vinzia.
Segons consta en el sumari, el pla consistia en que l'advocat Francesc Bueno -que és qui ho va denunciar- havia de convidar a dinar a Anglada al restaurant El Roquet de  Tavèrnoles (Osona) i emborratxar-lo. Llavors de tornada cap a Vic el cotxe d'Anglada havia de ser envestit pel camió d'un ciutadà romanès contractat per Robert Hernando i Joan Carles Fuentes en un revolt i tret de la carretera. L'objectiu del suposat pla era, acabés Anglada mort o només ferit, evitar que es presentés a les municipals de maig de 2015 i avortar el nou partit que Anglada estava creant després de la seva expulsió de PxC.
Actualitzat dimarts 25 d'octubre: PxC torna a negar la veracitat d'aquesta interlocutòria judicial i nega que en cap moment Fuentes, Mulleras i Hernando se'ls hi hagi decretat llibertat provisional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada