dilluns, 10 d’octubre del 2016

NOVES AMENACES AL FOTOPERIODISTA JORDI BORRÀS. Ha aparegut una pintada contra la seva vida al lloc de Mataró on avui ha fet una xerrada


Aquest matí ha aparegut una pintada a la llibreria "Buc de Llibres" de Mataró, amb el text "Jordi Borràs, Muerto", hores abans que el periodista antifeixista fes a la mateixa una xerrada organitzada per la CUP, amb motiu de la celebració del 12 d'octubre. 
Borràs, autor de llibres com "Plus Ultra, crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya" o "Desmuntant Societat Civil Catalana", ja ha estat amenaçat reiterades vegades per grups ultres. Precisament dimecres farà un any que des de la tribuna de l'acte ultra del 12 d'octubre a Montjuïc Pedro Chaparro, Vicepresident de Democracia Nacional, va demanar a qui se'l trobés que l'agredís perquè marxés,  i per aquest motiu la Fiscalia demana per Chaparro 5 anys de presó.
Aquesta última amenaça cap al fotoperiodista han motivat nombrosos twits de suport a la seva persona, dels que destaca el del President de la Generalitat, Carles Puigdemont. Evidentment jo també li dono el meu suport

La xerrada s'ha celebrat sense problemes i hi hamn assitit més de cent persones.(Foto obtinguda de twitter)

Amenaces similars s'han fet aquests útims tres anys contra Borràs, sovint la nit abans del lloc on l'endemà feia una xerrada o presentació de llibres.
 Borràs porta anys retratant, estudiant i analitzant la ultradreta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada