diumenge, 9 d’octubre del 2016

LA ULTRADRETA CONVOCA EL 12 D'OCTUBRE COM CADA ANY A PÇ CATALUNYA I A MONTJUÏC. L'acte de Montjuïc serà més minoritari que altres anys en no participar algun dels partits i grups habituals per la crisis de l'espai ultra


Per aquest dimecres 12 d'octubre, la ultradreta torna a convocar els dos actes habituals a la Plaça Catalunya i Montjuïc.
L'acte de Montjuïc, del que no s'ha fet ni cartell unitari, en haver desaparegut La España en Marcha (LEM) i la seva successora Coalición Nacional, està convocada per separat només per Democracia Nacional-Comisión de Homenaje a la Bandera, i per La Falange FE, adherint-se també a l'acte el que queda del Movimiento Católico Español-Acción Juvenil Española i l'editorial Fuerza Nueva. Democracia nacional convoca previament a les 10 a Calabria amb Paral·lel. Lluny queda quan, després de l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid, La España en Marcha estava en creixement. L'acte d'aquest any se celebra amb el Vicepresident de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, imputat per les amenaces al fotoperiodista Jordi Borràs fetes fa un any a Montjuïc.
 


Per la seva banda l'acte dit constitucionalista, al que oficialment no s'hi sumen ni PP ni Ciutadans, ni tampoc Societat Civil Catalana, que s'hi va voler distanciar ja l'any passat després de que es confirmessin periodísticament els vincles ultres del seu expresident Josep Ramon Bosch.
L'acte de Plaça Catalunya, que començarà amb una manifestació baixant pel Passeig de Gràcia a les 11, està convocat pel "Comité Oficial de la Fiesta Nacional de España en Barcelona", integrat per 24 entitats com Movimiento Cívico d'Espanya i Catalans, Somatemps, Convivencia Cívica Catalana, Asociación por la Tolerancia, España Generosa, Movimiento 12O o Regeneración Democrática, etc. Per la seva banda Societat Civil Catalana  ha convocat un acte per la tarda al parc de Can Dragó, a Nou Barris.



            
També s'ha convocat la manifestació antifeixista

1 comentari:

  1. No ho justifico però ho comprenc, perquè ell es va xivar que hi havien dos patriotes a la terrassa d'un bar, fet que va provocar que aquests dos indefens e inofensius ciutadans rebessin una palliça injustificada. I tu ho saps, que si no hagués estat per això no hagués rebut amenaces, però només mires lo que t'interessa.

    ResponElimina