dissabte, 23 de març del 2019

Cinc mil persones es manifesten contra Vox a Barcelona en el dia mundial contra la discrimanció racial

Unes cinc mil persones -3.500 segons la Guàrdia Urbana- s'han manifestat a la Passeig de Gràcia de Barcelona impulsada per Unitat contra el Feixisme i el Racisme amb el suport de dues centes entitats, amb motiu del dia de l'ONU contra la discrimnació racial, cridant consignes contra Vox, contra el creixement de la ultradreta, el racisme, la islamofòbioa i la elgetifòbia. 
La pancanta d'encapçalament estava portada per persones de diferents orígens i col·lectius, després hi havia la de representants de partits, sindicats i entitats, en la que hi havia diputats o regidors de Junts per Cat, ERC, PSC, Catalunya en Comú, Barcelona en Comú, la CUP, CCOO, UGT i Omniun Cultural entre d'altres. En arribar a la Gran Via, les noies Aouatif el Antit i Hind Rhora -ex menors mno acompanyats MENAS- han llegit el manifest.  

 .


















.






m

2 comentaris:

  1. A ver si lo he entendido bien. Convocan 200 organizaciones una protesta contra VOX y acuden 3.500 personas. Si las matemáticas no me fallan, sale a 17,5 personas por organización. ¿No te parece un gran fracaso? Estamos hablando de Barcelona, que por sí sola y sin contar su área metropolitana, tiene 1 millón y medio de personas. Y estamos hablando de una manifestación en la que estaban partidos que representaban al 75 u 80% de la población catalana. Muy mal se le tiene que dar a VOX el próximo sábado para no superar la cifra de la manifestación antifascista.

    ResponElimina
  2. Hauríeu d'aturar Vox a les urnes. Tot i que no us agradi van a mes i juguen amb regles legals

    ResponElimina