dimecres, 8 de maig del 2019

CONTINUEN LES TENSIONS I DIMISSIONS DE COORDINADORS DE VOX A CATALUNYA PER DISCREPÀNCIES AMB ELS EX PxC BARRANCO, LORA, PARADA i AMB JORGE BUXADÉ. Després de la dimissió-destitució del coordinador del Maresme, que discrepava del poder atorgat a Lora i Parada, i que ella encapçalés la llista, ara dimiteix el coordinador de L'Hospitalet, Dani Clemente, que va 3r a la llista, i el de Castelldefels, Alberto Delgado, que va de segón en aquest municipi.També han dimitit altres coordinadors.


Daniel Clemente

El coordinadoor de Vox a L'Hospitalet de Llobregat, Daniel Clemente, ha dimitit del seu càrrec de coordinador de Vox a aquesta ciutat. Clemente, que fa dos anys era coordinador de PxC a L'Hospitalet, va entrar a Vox fa més d'un any, i es creia que seria el cap de llista a les municipals, i també anava de número 32 a les llistes provisionals al Congrés del Diputats publicades al Butlletí Oficial de la província de Barcelona. Però en les llistes definitives al Congrés va desaparèixer de la candidatura, i a la de les municipals va ser posat de número tres, ocupant el primer lloc el fins no fa gaire Vicepresident de PxC, Pablo Barranco, ex regidor de Sant Just Desvern. 
Sembla que Clemente s'ha sentit desplaçat en una llista municipal  on només dos dels vint-i-set membres de la llista viuen realment a L'Hospitalet. També ha dimitit Albert Delgado, coordinador de Castelldefels i que va de segon a la llista d'aquesta ciutat,  i el coordinador de Martorell, on no s'ha fet llista en haver estat col·locats els seus membres a la candidatura de Sant Boi. Per la seva part, Agustín Cañete, membre del Comité Executiu Provincial i Vicesecretari d'Acció Política també hauria dimitit. 
Recordo que el coordinador de Vox al Maresme, José María Pérez va ser destituït o forçat a dimitir en ocupar aquest càrrec la Secretària General de PxC, Mònica Lora, que va ser nomenada cap de llista a Mataró i va fer una llista que excloïa a la majoria dels qui militaven a Vox fa un o mig any. 
Aquestes dimissions de gent que portava temps a Vox, estan motivades en part per la dinàmica i el poder que han agafat alguns membres de PxC que acaben d'entrar a Vox com Mónica Lora, David Parada -exregidor de Sant Boi de Llobregat i ara resident a Mataró que va de segon a Pineda de Mar- i Pablo Barranco, que tenen el suport del cap de llista al Parlament Europeu, l'advocat Jorge Buxadé i del coordinador de Vox Barcelona, Juan Garriga, també ex-PxC, i cosí i persona de màxima confiança del ja diputat Ignacio Garriga. 

 Mónica Lora amb  Jorge Buxadé

1 comentari:

  1. Buxadé no ha sido un falangista 100%, ya estuvo en actos de FAES en el año 2007, con Aznar

    ResponElimina