dimecres, 24 d’abril del 2019

LLISTA PROVISIONAL DE CANDIDATURES ULTRES I/O IDENTITÀRIES A CATALUNYA: Vox presenta a les quatre capitals de província i a tot el cinturó de Barcelona. Mònica Lora (ex PxC) guanya el pols de Vox a Mataró. L'ex dirigent de PxC, Pablo Barranco encapçala a L'Hospitalet. Anglada presenta candidatures de SOMI a Vic, Manlleu, Badalona, Roses i el Vendrell; SOM Catalans a Ripoll, St F de Guixols, Llagostera i Sabadell; Manuel Andrino de Falange-FE, encapçala la de Barcelona per Falange de las JONS. Afegeixo les llistes a la Comunidad de Madrid i a les eleccions europees

Avui s'han publicat als Butlletins Oficials de cada província el llistat provisional de candidatures a les eleccions municipals del 26 de maig. També s'han publicat al BOE els de les eleccions europees. A diferència de les llistes provisionals de les eleccions generals de diumenge, en que algunes candidatures no van ser proclamades per manca de signatures, com a les eleccions municipals els partits sense representació sí poden presentar-se sense necessitat d'avals o signatures, imagino que la majoria seran proclamades més enllà que hagin d'esmenar errors o afegir homes o dones si no compleixen la paritat. 

Les llistes no aporten sorpreses al que jo ja anunciava aquí al blog diumenge,  tret de que el Jefe Nacional de La Falange-FE, Manuel Andrino, encapçala la llista per Barcelona de Falange Española de las JONS, amb qui s'ha reconciliat, formant la candidatura ADÑ a les europees.
Vox es presenta a 45 municipis catalans. Les quatre capitals de província i a la majoria de municipis del cinturó metropolità de Barcelona. La regidora de Mataró i secretaria general de PxC, Mónica Lora, s'ha imposat a Vox Mataró front el fins fa poc coordinador comarcal, José María Pérez. Lora encapçala la llista seguida de José Casado dels Segadors del Maresme (arrenca llaços grocs) i del regidor ex C'S, Víctor Manuel Parames. Pablo Barranco, exregidor de Sant Just Desvern, fins no fa gaire vicepresident de PxC, encapçala la llista de Vox a L'Hospitalet, seguit de Javier García Martínez, amb el delegat de Vox a L'Hospitalet, Daniel Clemente desplaçat al tercer lloc. Clemente anava de número 31 a les llistes del Congrés de Diputats provisonals publicades al BOE el 27 de març, però en les definitives va no era a la llista.  Barranco, que va deixat PxC els 2010, ja va anar a la candidatura de Vox a les passades europees, retornant a PxC fa dos anys.   Uns 11 o 12 caps de llista de Vox provenen de PxC.
Com anunciava dilluns, Anglada amb SOM Identitaris presenta llista a Vic, Badalona i Manlleu, a més de Roses i el Vendrell, formades aquestes dues per membres de PxC disconformes en entrar a Vox. I pel que fa al partit antiimigració independentista, SOM Catalans, les presenta a Sabadell, Sant Feliu de Guixols, Roses i Ripoll. 
A Ripoll també hi ha la candidatura de Sílvia Orriols pel Front Nacional de Catalunya que, segons com, també se'l podria considerar xenòfof.

VOX:
Es presenta a 45 municipis catalans. A Barcelona ciutat encapçala el també candidat al Congrès dels Diputats, l'hispà-guineà, Ignacio Garriga,  seguit de la històrica de Vox, María Dolores Martín, i  de l'ex dirigent de PxC (i n 2 a la candidatura del PP de Montserrat Nebrera) Juan Garriga, cosí d'Ignacio Garriga.



Els cosins Ignacio i Juan Garriga, número 1 i 3 a candidatura a l'ajuntament de Barcelona, i de número 1 i número 6 a la llista del Congrés dels Diputats. J. José Aizcorbe, que va de 2 al Congrés per Barcelona, encapçala la llista de les municipals al municipi madrileny de Pozuelo de Alacón.

 
Vox a L'Hospitalet està encapçalat per  Pablo Barranco, ex secretari general de PxC, ex regidor de Via democrática a Sant Just Desvern, candidat el 2014 de Vox i Vicepresident de PxC des de fa dos anys
 Pablo Barranco (dreta de la foto)  a la campanya de les europees de 2014.

A Mataró Mónica Lora (regidora de PxC) encapçala la llista, guanyant la partida al fins fa uns dies coordinador del Maresme, José Antonio Pérez que finalment ni encapçala ni va a la llista. Com explico a dalt, va seguida de José Casado dels Segadors del Maresme (arrenca llaços grocs) i del regidor ex C'S, Víctor Manuel Parames. A diferència d'anys anteriors amb les llistes de PxC a Mataró, a la de Vox no hi van membres de la comunitat gitana local.
A Pineda de Mar la llista està encapçalada per David Rojas, que va impulsar fa dos anys una campanya contra la mesquita, seguit del dirigent de PxC, David Parada, exregidor de Sant Boi de Llobregat i marit de Mónica Lora.
Lora i José Casado amb Ortega Smith

Vox presenta candidatures a pràcticament tot el cinturó metropolità de Barcelona, però molt poques a la Catalunya interior.
Es presenta a 28 municipis de la demarcació de Barcelona, 45 a tot Catalunya. Ho fa a tota la corona metropolitana, tret de ciutats com Martorell i Molins de Rei. Així en presenta a Castelldefels, Cornellà, Gavà, Viladecans, Esplugues, Montcada, El Prat, Sant Boi, Rubí, Badia, Barberà, Sant Adrià, Badalona, Santa Coloma de Gramenet (encapçala el vicepresident provincial, Antonio Amador),  Sant Cugat del Vallès, Sentmenat, Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Sabadell (la poderosa Patricia Muñoz) etc. 
Manresa és un dels pocs municipis de la Catalunya interior que es presenta i està encapçalafa per Inmaculada Cervilla Galera, esposa d'Albert Pericas, que va ser regidor a Manresa per Plataforma per Catalunya del 2008 al 2015. Pericas tenia el sobrenom de l'Animal. Pericas fa nou mesos va intentar afiliar-se a Vox però van rebutjar la seva entrada pel seu historial polèmic.  Cervilla, que va ser cap de llista de PxC al Pont de Vilomara, va ser motiu de controvèrsia l'any 2010 en ser contractada per l'Ajuntament del Vendrell com a treballadora de suport administratiu del grup municipal de PxC, si bé realment mai va treballar al grup municipal de PxC al Vendrell. I hi ha diferents versions de sí els diners se'ls quedava PxC com a partit, el grup local de PxC o el mateix Josep Anglada. A la llista hi ha alguns membres i amics o familiars dels grups arrenca llaços del Bages, com Carles i Susanna Escalé, fills de Joan Escalé d'Artés, si bé Jaime Vizern finalment ni l'encapçala ni va a la llista, crec per un tema personal, mentre que altres no han passat el filtre de no tenir antecedents o viculacions amb grups neonazis.
A Girona ciutat el cap de llista és Albert Tarradas Paneque (el nom està en català a la llista -i al seu DNI- i com molts dels que han entrat a Vox, han castellanitzat de sobte el seu nom).  A Olot l'encapçala l'exregidor de PxC Ignasi Mulleras, a Salt els regidors de PxC Sergi Grabri i Sergio Concepción; i també presenta llista a Figueres. A la demarcació de Lleida es presenten a la capital Lleida ciutat, amb Miquel Bonastre de cap de llista, a Solsona i a Sant Martí de Riucorb on PxC fa anys va tenir un regidors.  
A Tarragona Vox es presenta a la capital (a la llista hi va la que va ser fa 4 anys cap de llista a barcelona per Democracia Nacional, Montserrat Montanuy Royo), a Reus, Salou i al Vendrell. Al Vendrell el cap de llista és Jordi Fernández Martínez, veí de Torradembarra, i Vox competirà amb la llista dels ex-PxC que van amb SOM Identitaris d'Anglada. 

El cap de llista al Senat per Barcelona va ser empresonat per la seva participació a l'atac amb cóctels molotov a la seu de la UCD l'any 1980. Militava al neofeixista violent, Frente de la Juventud
El número 1 al Senat per Barcelona de Vox, Juan Carlos Segura Just, va militar en el neofeixista Frente de la Juventud i va ser condemnat a un any de presó per la seva partuicipació en l'atac amb còctels molotov i una llauna de benzina a la seu de la UCD a Barcelona el juny de 1980. En aquell acció és va intar una esvàstica a la porta del partit del president del Govenr, Adolfo Suárez. Just va estar unes setmanes a la presó després d el'atac en aplicació de la llei antiterrorista en trobar-se armes en els domicilis dels autors de l'atac.

SOM IDENTITARIS (SOMI) DE JOSEP ANGLADA:

Josep Anglada, ara regidor de Plataforma Vigatana (va ser expulsat de PxC fa cinc anys i mig), es presenta a Vic amb el seu nou partit SOM Identitaris. Ell és el cap de llista i de número dos va la exregidora i exsecretària de Presidència de PxC, Marta Riera. 
SOMI fa llista a Manlleu encapçalada per l'excaporal de la Guàrdia Urbana, Paco Zambrana. Fa llista també a Badalona encapçalada per Pedro Abril Yepes. També es presenta a Roses (José A Blázquez) i al Vendrell amb membres de PxC que van rebutjar integra-se a Vox. Al Vendrell encapçala la llista el regidor de PxC, Joan Carrasco.
Paco Zambrana i Anglada

SOM CATALANS (partit independentista antiimmigració català i espanyola):
SOM Catalans, partit de l'àmbit 33 independentista, contrari a la immigració, sobretot la islàmica es presenta a Ripoll, amb Ester Gallego de cap de llista. Gallego es va presentar per Vic fa 4 anys i només va obtenir 56 vots. Fan llista també a Sabadell amb Jordi Garcés de número 1, a Llagostera amb Eduard Solà Fernández i a Sant Feliu de Guixols amb Adrià Montes. A Ripoll també s'hi presenta el Front Nacional de Catalunya, de caire independentista i contrari a la immigració islàmica. Tan SOM Catalans com el FNC volen treure rèdit del fet que els autors dels atemptats de La Rambla i Cambrils eren o vivien a Ripoll.
 Ester Gallego


FALANGE ESPAÑOLA DE LAS JONS
La Falange Española de las JONS, que juntament amb La Falange-FE, Alternativa Española (AES) i Democracia Nacional, fan la coalició a les europees ADÑ, presenta llista a l'ajuntament de Barcelona i, en el context de reconciliació de les dues falanges enfrontades durant anys, presenta al Jefe Nacional de La Falange-FE, Manuel Andrino de cap de llista.


 Manuel Andrino


 NOSOTROS, PARTIDO DE LA REGENERACIÓN SOCIAL
Si bé el partit del regidor de Palafolls, Oscar Bermán, Nosotros, podria no considerar-se d'ultradreta, més enllà que sigui espanyolista, socialpatrota, presenta llista a Palafolls, Santa Susanna i a Barcelona on l'encapçalada pel fundador de Somatemps i Societat Civil Catalana,  Xavier  Codorniu (Luis Javier Muñoz Codorniu) que ha completat la llista amb militants del Frente Identitario del "templari" José Alberto Pérez Molina.  Codorniu fa mig any va deixar la presidència de Somatemps (que ara ocupa Barraycoa) per unir-se al projecte polític de José Manuel Opazo. Però en trencar Codorniu amb Opazo que es va quedar sol. Per aixó concorrerà a l'ajuntament de Barcelona amb la cobertura de la sigla de Bermán. Tanca la llista Álvaro de Marichalar, molt actiu a les manifestacions unionistes a Barcelona fa un any.

Xavier Codorniu

També, segons com se miri, podríem posar a la llista de candidatures ultres les de Família i Vida i la de l'empresari Karl Jacobi.

CANDIDATURES ULTRES A MADRID:
A les eleccions municipals a Madrid capital s'hi presenta Vox, amb  els advocats Javier Ortega Smith i Pedro Fernández Hernández de números 1 i 2. 

Falange Española de las JONS amb militants de les dues Falanges. Begoña del Arco Herrero l'encapçala, però el número 3 és Jesús Muñoz Martínez de La Falange-FE. 
També s'hi presenta, malgrat donar suport a la coalició ADÑ a les europees, el Movimineto Católico Español (que va ser membre de La España en Marcha) encapçalada per José Luis Corral.
A nivell de tot España La Falange presenta 18 candidatures a les municipals: Alicant, Callosa de Segura (Alicant), Almería, Sa Pobla (Balears), Barcelona, San Fernando (Cadis), Castelló, La Coruña, Madrid, Málaga, Sevilla, Toledo, Valência, Alzira (València), Valladolid, Bilbao i Saragossa. Hi ha també una candidatura de Falange Auténtica a Cieza (Múrcia) i d'una Falange Española Auténtica en Benetússer (València). Pel que fa a Alternativa Española (AES) de Rafael López Diéguez es presenta a Las Labores (Ciudad Real) i a Ampuero i Bárcena de Pie de Concha a Cantàbria.

  CORREDOR DE HENARES DE MADRID
A Alcalá de Henares, on és regidor Rafa Ripoll, d'España 2000, s´hi presenta de nou Rafael Ripoll encapçalant España 2000, que haurà de competir amb la llista de Vox que encapçala Javier Moreno de Miguel. A Coslada -on no té regidor- España 2000 presenta a Jesús González Munilla que haurà de competir amb José Manuel Bleda de Vox. 
A Los Santos la Humosa on España 2000 té tres regidors, el cap de llista de España 2000 és el regidor Lázaro Polo Gismero que haurà de competir amb la llista de Vox que encapçala Daniel Moreno Isidro. A San Fernando de Henares on España 2000 el regidor  Sandro Algaba Gutiérrez és el cap de llista i haurà de competir amb Jesús Fernández Serrano de Vox. I a Velilla San Antonio on España 2000 té tres regidors el cap de llista és Pedro Jesús Espada Guijarro, que també ha de competir amb la llista de Vox liderada per Teresa Angullo García.
A la Comunitat Valenciana on España 2000 era forta fa uns anys, es presenta a Burriana i Onda (Castelló) i a Silla, Xirivella, Dos Aguas i Sollana (València). Amb la marca  de la difunta federació Respeto es presenta España 2000 a l'alcaldia de Jaén. Els també mebres de Respeto que van dissoldres per anara a Vox, Iniciativa por Albacete es presenten a Barrax.


 
 Rafael Ripoll, president d'España 2000 i regidor i candidat d'Alcalá de Henares


Quan PxC y el Partido x la Libertad van decidir dissoldre's per entrar a Vox, trencant la federació Respeto, España 2000 que es va quedar sola a Respeto va qualificar l'operació com una OPA hostil de Vox. I quan Vox un cop dissolts PxC i Partido por la Libertad (PxL), va vetar que Jordi de La Fuente de PxC i el president de PxL, José María Ruiz Puerta anessin a les llistes de Vox, van veure reforçada la seva creença que havia estat una operació per eliminar competidors.
Tot i haver dissolt el partit i haver-se afiliat a Vox, apareixent a Intereconomia i altres cadenes com a membre de Vox, el partit d'Abascal en recordar-se el seu passat neonazi, va negar que fos membre de Vox . Per disguts de Ruiz Puerta, el cap de llista de Vox a Parla és l'exsecretari general del PP a Parla, Juan Marcos Manrique, fins fa un mes regidor del PP a aquesta ciutat madrileña.  

 Juan Marcos Manrique, fins fa poc secrtari general del PP de Parla encapçala la llista de Vox

José María Ruiz Puerta, fins fa poc president de PxL, ha estat repudiat per Vox tot haver estat dos mesos apareixent al mitjans com a membre de Vox



 COMUNIDAT DE MADRID
A les eleccions autonòmiques de Madrid, s'hi presenta la candidatura de Falange Española de las JONS en una llista encapçaladaa pel president de Falange de las JONS, Norberto Pico, de 1 i el Jefe nacional de La Falange-FE, Manuel Andrino de 2. Aclareixo que és compatible ser regidor -Andrino es presenta per l'ajuntament de Barcelona- i ser diputat. També s'hi presenta Vox que encapçala Rocío Monasterio.
 
Rocio Monasterio


LLISTES ELECCIONS EUROPEES


VOX
La Candidatura de Vox a les eleccions europees està encapçalada per Jorge Buixadé. És advocat de l'Estat i va ser qui va actuar en nom de l'estat  contra la consulta d'Arenys de Munt. L'any 1995 va anar de 7 a la llista de Falange Española de les Jons al Parlament de Catalunya per Barcelona. El 1998 va anr de 8 a la llista de Barcelona de Falange Española Auténtica a les eleccions españoles. I a les municipals per barcelona de 2015 va anar de número 3 a la coalició Família i Vida amb Vox. 



Aquesta és la llista de Vox complerta:
1. Jorge Buxadé Villalba.
2. Mazaly Aguilar.
3. Hermann Leopold Tertsch del Valle-Lersundi (Independiente).
4. Margarita de la Pisa Carrión.
5. Francisco José Contreras Peláez.
6. Ángel López Maraver.
7. Andrés Porta Monedero.
8. Francisco Javier García Martín.
9. Mirta Gloria Rodríquez Acero.
10. Nerea Alzola Alvarez.
11. José Cadenas Rabaixet.
12. Julio Utrilla Cano.
13. Victor Manuel Santana Lorenzo.
14. María del Mar Cambronero Soriano.
15. Maria Begoña Conde Álvarez.
16. Juan Nigorra Cobian.
17. Jesús María López-Arenas Gonzalez.
18. Jorge Arturo Cutillas Cordón.
19. Maria Isabel Lázaro Pina.
20. María de los Llanos Massó Linares.
21. José María Llanos Pitarch.
22. Ana Vega Campos.
23. Antonio de Miguel Antón.
24. Lourdes Méndez Monasterio.
25. Manuel González Bazán.
26. Luz Belinda Rodríguez Fernández.
27. Alejandro Hernández Valdés.
28. María Magdalena Nevado del Campo.
29. Santiago Morón Sanjuan.
30. Victor Manuel Sánchez del Real.
31. María de los Reyes Romero Vilches.
32. Manuel Mariscal Zabala.
33. María Salud Anguita Verón.
34. Javier Martínez Lozano.
35. Sonia Luisa Lalanda Sanmiguel.
36. Sofía Margarita Muñoz Casares.
37. Alejandro Santiago Gómez Rodríguez.
38. Pablo Cancio Rascado.
39. Miquel Bonastre Guillamet.
40. Maria Soledad Feases Ribelles.
41. Pascual Salvador Hernández.
42. Albert Tarradas Paneque.

44. Maria Rosario Velasco Hernández.
45. Macarena Olona Choclan.
46. Adolfo Alústiza Romero.
47. Isidoro Sevilla Sanz.
48. Jose Miguel Tasende Souto.
49. Maria de los Reyes Elio Sáinz de Vicuña.
50. Gema Pilar Herrero Monroy.
51. Esther Núñez Martínez.
52. Ángela María Mulas Belizón.
53. José Hidalgo Serrano.
54. Luis Alfonso Rodolfo Espina Gutierrez.
55. Flor Suárez Fernández.
56. Tomás Fernández Ríos.
57. José Ignacio Arias Moreno.



ADÑ ALTERNATIVA ESPAÑOLA


La llista ADÑ, coalició de La Falange-FE, Falange Española de la Jons, Democracia Nacional i Alternativa Española (AES) està encapçalada per Martín Ricado Sáenz de Ynestrillas, seguit de Norberto Pico de FE-Jons, de Pedro Chaparro de DN, María del Valle Piñar (filla de Blas Piñar) d'AES, María del Camino carrillo de FE-Jons i de Manuel Andrino de La Falange-FE de número 6.
A les eleccions  europees de 2014 aquest partits van anar separats i van treure aquest resultats:

FE JONS:  21.577  vots  (10.031 vots en 2009)
Impulso Social (AES+Familia y Vida + Com Trad Carlista)  17.774 vots (Alternativa Española AES 19.583 en 2009. Familia yVida 10.456 en 2009)
La España en Marcha     (AN+MCE+NPE+FE):  16.879 vots
Democracia Nacional (DN): 12.904 vots. (9.950 en 2009)
Movimiento Social Republicano (MSR): 8.875 vots.  (6.009 en 2009)


1. Martín Ricardo Sáenz de Ynestrillas Pérez (Independiente).
2. Norberto Pedro Pico Sanabria (FE de las JONS).
3. Pedro Chaparro Velacoracho (DEMOCRACIA NACIONAL).
4. María del Valle Piñar Gutiérrez (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
5. María del Camino Carrillo Iglesias (FE de las JONS).
6. Manuel Andrino Lobo (LA FALANGE).
7. Alba Sánchez Fernández (DEMOCRACIA NACIONAL).
8. Francisco Torres García (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
9. Maria Luisa López Alonso (LA FALANGE).
10. Jorge Garrido San Román (FE de las JONS).
11. María Ana Fernández de Prada Alfin (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
12. Gonzalo Martín García (DEMOCRACIA NACIONAL).
13. María Elena Pérez Vieco (LA FALANGE).
14. Alberto Julio Pascual Martínez (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
15. María Díez de las Heras (FE de las JONS).
16. Jesús Muñoz Martínez (LA FALANGE).
17. Laura Gallardo Marinero (DEMOCRACIA NACIONAL).
18. José Ramón Franco Abad (FE de las JONS).
19. María Fernanda Piñar Gutiérrez (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
20. Luis Mateos de Vega (DEMOCRACIA NACIONAL).
21. Begoña Del Arco Herrero (LA FALANGE).
22. José María Carreras Figueras (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
23. María del Carmen Navarro Martínez (FE de las JONS).
24. José Alejandro García Sancho (LA FALANGE).
25. Eva María Arnal Minguez (DEMOCRACIA NACIONAL).
26. Iván García Vázquez (FE de las JONS).
27. María Jerusalén Divasson del Fraile (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
28. Ignacio Casado López (DEMOCRACIA NACIONAL).
29. María Belén de Espona Delgado (LA FALANGE).
30. José María de la Mata Pérez (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
31. Eva María Medina Ruíz (FE de las JONS).
32. Segundo Ernesto Gómez Sánchez (LA FALANGE).
33. Noelia Rosa Sánchez Cediel (INDEPENDIENTE).
34. Iván González Sánchez (FE de las JONS).
35. María del Mar Hurtado Sánchez (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
36. Miguel Blasco del Álamo (DEMOCRACIA NACIONAL).
37. Noelia Castillejo Calderón (LA FALANGE).
38. Dionisio Rodríguez Rodríguez (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
39. María Teresa Caridad Moragón (DEMOCRACIA NACIONAL).
40. Félix Salmerón González Bergas (LA FALANGE).
41. Guadalupe Hernández Dueñas (FE de las JONS).
42. Pablo Manuel Alcaide Quintana (DEMOCRACIA NACIONAL).
43. Natalia Fortes Baez (LA FALANGE).
44. Francisco Javier Sanz Méndez (FE de las JONS).
45. Susana María del Carmen Pascual Martín (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
46. Sergio Reguilón Fumero (LA FALANGE).
47. Ana Cristina Villarroya Pérez (DEMOCRACIA NACIONAL).
48. José Corbacho Liedo (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
49. Florentina Mata Hernández (FE de las JONS).
51. María Teresa Landaluce Viadas (LA FALANGE).
52. Javier Juárez del Amo (FE de las JONS).
53. María del Carmen San Juan Fuster (DEMOCRACIA NACIONAL).
54. Rafael López-Diéguez Gamoneda (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).
Suplents
1. María Jesús Montes Gómez (FE de las JONS).
2. Fernando Calvo Gil (LA FALANGE).
3. África Teresa López-Diéguez Piñar (ALTERNATIVA ESPAÑOLA).

6 comentaris:

  1. Me llama mucho la atención de Jordi de la Fuente. No consta que vaya en ninguna lista y, sin embargo, ahí sigue el tío perseverando. Hoy ha estado de visita Ignacio Garriga en Sant Feliu de Llobregat y ahí aparece en todas las fotos: https://twitter.com/JordidelaFuente/status/1121080876979429377

    ResponElimina
  2. Enrique Moreno Salinas va de número seis en las listas de VOX para las elecciones a las Cortes de Aragón de 2019, en Huesca. Moreno ha pasado por Fuerza Nueva, FE-JONS, el MSR y varios partidos más, aunque no tiene ninguna vinculación con partidos nacional socialistas o nazis

    ResponElimina
  3. Me parece magnífica tu entrada sobre las candidaturas que se presentan en las elecciones municipales. Aun así faltan candidauturas. Para empezar diré que VOX se presenta en todas las circunscripciones a las elecciones autonómicas, excepto en La Gomera y El Hierro. FE-JONS se presenta en muy pocas provincias en las autonómicas, solo en las provincias de Madrid, Ávila, Palencia, Segovia y Valladolid.
    En cuanto a las elecciones a Cabildos, VOX se presenta a todos excepto La Gomera y El Hierro. VOX también se presenta a los Consejos Insulares de Ibiza, Menorca y Mallorca. Falange Auténtica se presenta también al Consejo de Mallorca. VOX se presenta a las Juntas Generales (Diputaciones vascas) por las circunscripciones alavesas de Vitoria y Encartaciones y las vizcaínas de Bilbao, Tierras Esparsas, Durango-Arratia y Busturia-Uribe.

    En cuanto a las candidaturas municipales, no voy a reseñar todos los municipios donde se presenta VOX, porque no acabaría hasta el día de las elecciones. Solo decir que en 2015 se presentaron en 125 municipios y en estas elecciones de 2019 solo en la Comunidad de Madrid superan el centenar de candidaturas. VOX penetra en todo el territorio aunque en comunidades como Galicia, País Vasco, Navarra y Cataluña ranquea, excepto en Barcelona.

    En cuanto al resto de partidos, peor que nunca en cuanto a número de candidaturas. FE-JONS es el partido que mejor resiste gracias a su unión con La Falange y pasa de 19 a 18 candidaturas. Se presenta en las elecciones municipales en Alicante, Callosa de Segura (Alicante), Almería, Sa Pobla (Baleares), Barcelona, San Fernando (Cádiz), Castellón, La Coruña, Madrid, Málaga, Sevilla, Toledo, Valencia, Alzira (Valencia), Valladolid, Bilbao y Zaragoza.
    Siguiendo con candidaturas falangistas Falange Auténtica mantiene su única candidatura de 2015 en Cieza (Murcia) y aparece un partido llamado Falange Española Auténtica en Benetússer.

    Alternativa Española pasa de 5 candidaturas en 2015 a 3 en 2019, en Las Labores (Ciudad Real) y en las localidades cántabras de Ampuero y Bárcena de Pie de Concha.

    Y ahora vamos con los dos partidos que más acusan la presencia de VOX. Me refiero a Democracia Nacional y España 2000. En 2015 Democracia Nacional se presentó en 15 municipios (12 en solitario y 3 en la coalición Nacional), ahora su presencia se reduce a 3 municipios: Valdepeñas (Ciudad Real), Torija (Guadalajara) y Colunga (Asturias). Es bastante significativo que la persona que, desde mi punto de vista, está llamada a suceder a Canduela en DN, si no se disuelven antes, vaya de número 2 en las municipales en un municipio como Valdepeñas, sin desmerecer a esta localidad manchega.

    En el caso de España 2000 en la Comunidad de Madrid resiste, por lo menos, en cuanto a presentación de candidaturas, pero sufren un retroceso severo en la Comunidad Valenciana. Se presentan en las localidades madrileñas de Alcalá de Henares, Coslada, San Fernando de Henares, Los Santos de la Humosa y Velilla de San Antonio, en las castellonenses de Burriana y Onda y en las valencianas de Silla, Xirivella, Dos Aguas y Sollana. Con la marca RESPETO a la alcaldía de Jaén. Sus socios de respeto se presentan en Barrax (Albacete) con la marca Iniciativa por Albacete.


    Alianza Nacional no se presenta en ningún municipio.

    Por último decirle a Xavier que Nosotros, además de en Barcelona, también se presenta en Palafolls y Santa Susanna.

    ResponElimina
  4. Gracias a "capullitodealheli" por la información, no sé si la CTC (Comunión Tradicionalista Carlista) o si el PFyV (Partido Familia y Vida) se han presentado a algo, y me sorprende la ausencia de ninguna candidatura de FE-La Falange, la de Andrino

    Está claro que el terremoto VOX, el tsunami VOX, lo ha cambiado todo, y creo que los resultados de todos los mini-partidos comentados arriba, van a ser los más pobres de su historia, y posiblemente sus votos se cuenten no ya por centenares, sino por decenas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Las Falanges van juntas con la marca FE-JONS, por eso no hay candidaturas de FE-La Falange.

      Elimina
  5. Se me olvidó decir en mi mensaje anterior que ESPAÑA 2000 también ha presentado candidatura en San Sebastián de los Reyes para las elecciones municipales del 26 de mayo. Y siguiendo con España 2000 su ex presidente José Luis Roberto da a entender que votará a VOX mañana, eso sí, con crítica incluida. ¿O si no cómo interpretáis vosotros esto?:

    "Al fin y al cabo VOX es un claro representante del liberalismo capitalista y de la globalización.
    Informacion necesaria de conocer. Independientemente de que en estas elecciones el objetivo es desbancar al tripartito.
    Por España se puede votar incluso tapandose la nariz."


    ResponElimina