dimarts, 8 de desembre del 2020

El proper divendres serà jutjat un membre de les Brigades arrenca llaços a Manresa, acusat de les agressions de juny de 2018 a St M d'Oló. El 26 d'abril es jutjaran a Vic les de juliol passat a Collsupina. Els ultres al·leguen que els agredits va ser ells

                     

Concentració de protesta per l'agressió de Collsuspina

El proper divendres 11 de desembre a les 9,30 del matí tindrà lloc al Jutjat número 7 de Manresa el judici contra un membre de la "Brigada Tarrasa" arrenca llaços grocs i estelades, acusat d'agressions, per haver donat, presumptament, un cop de puny a un militant independentista del CDR de Santa Maria d'Oló (Moianès), la matinada del 16 de juny de 2018, quan va ser sorprès amb una vintena d'ultres arrencant estelades i llaços grocs al poble.  Tot i que només es jutja a un membre de la Brigada de Terrassa, aquest anava acompanyat d'una quinzena o vintena d'ultres, alguns d'ells membres dels grups d'extrema dreta del Bages, molt actius fa dos anys.  

D'altra banda el 26 de abril de l'any vinent tindrà lloc a les 10,30 al Jutjat de Primera Instància i Instrució número 3 de Vic, el judici contra un membre de la Unión de Brigadas, acusat de l'agressió de la nit del 2 de juliol de 2020 a Collsuspina, quan l'alcalde del municipi, Oriol Batlló, i el regidor Eloi Oller van sorprendre a diverses membre de la Unión de Brigadas arrencant l'estelada de l'Ajuntament. El militant de la Unión de Brigadas  que ha estat citat en en judici com a acusat, va denunciar al regidor Eloi Oller d'agressió i lesions. Casualment s'ha citat per divendres 11 de desembre al Jutjat de Vic a declarar a algun dels afectats d'aquesta agressió de Collsupina, però el judici serà a l'abril.  Part dels membre de la Unión de Brigadas, de la Brigada Terrasa i d'altres grups similars com "Segadors del Maresme" i de "Blau enlloc" van acabar entrant individulament a Vox. Fa dos anys també actuaven sota la sigla de GDR -imitant els CDR-, que seria l'acrònim de Grupos de Defensa y Resistencia.

         
                           


Membres de la "Brigada Tarrasa" 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada