dissabte, 5 de desembre del 2020

Convocatòria de Vox amb Abascal a Sant Jaume, a la que s'hi ha sumat el neonazi Frente Nacional Identitario Partido Nacional Socialista Obrero Español, amb motiu del dia de la Constitució. Grups antifeixistes convoquen també allà contra l'acte ultra

 


Per demà diumenge 6 de desembre, aniversari de la Constitució, Vox ha convocat un acte a la Plaça Sant Jaume a les 12, amb la presència de Santiago Abascal. A altres capitals de província Vox farà actes similars on llegirà un manifest.  A Madrid el llegiran Javier Ortega Smith i Rocío Monasterio. Per al seva banda Los de Artós, han convocat una caravana de cotxes des de la Plaça Artós que en principi no anirà a Sant Jaume. Els joves ultres espanyolistes d'Artós no donen suport a Vox en haver-hi dos sectors, els propers al regidor del PP, Josep Bou, i els propers a Ciudadanos, que no volen que el grup juvenil quedi lligat al partit dels cosins Ignacio i Juan Garriga i de Jorge Buxadé, que fa dos anys es van servir o van aprofitar i donar impuls als joves d'Artós. El Frente Nacional Identitario Partido Nacional Socialista Obrero Español ha convocat també a Sant Jaume mitja hora més tard per "donar caloret". Vox fins ara no ha posat objeccions a que aquest partit "nacional socialista" es manifesti al seu costat en actes com el de 12 d'octubre a Colón o el 27 de juny també a Colom.

Per la seva banda grups antifeixistes han convocat a contramanifestar-se a Sant Jaume a les 10 de matí. Probablement el dispositiu de la Brigada Mòbil, tancarà els accesos a la plaça i només permetrà a un limitat nombre de persones arribar fins la tribuna o camió des del que parlaran els dirigents de Vox. 

 

Convocatòria antifeixista

        


La relació de Vox a les manifestacions amb el FNI-PNSOE d'Alberto Pérez Molina, "el Templario" continúa sent molt bona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada