dilluns, 11 d’octubre del 2021

Finalment Vox demà 12-O no es manifestarà per Les Rambles, sinó que després ofrena Colom, aniran en metro fins Passeig de Gràcia Provença per unir-se a la manifestació cap a acte Pç Catalunya. La possible manca d'efectius del Mossos per protegir simultàniaments tres manifestacions, amb la dificultat que tenia fer-ho a les Rambles, i el missatge de divisió que donava manifestar-se separats, ha motivat que Vox, Somatemps i DENAES renunciïn a pujar per La Rambla i se sumen a la manifestació que baixarà per Passeig de Gràcia

 


Potser ha sigut per recomanació o exigència dels Mossos que podien no tenir prous efectius de la Brigada Mòbil per assegurar el trajecte dels militants i càrrecs públics de Vox pujant per La Rambla des de Colom cap a Plaça Catalunya, a la mateixa hora que els altres convocants de l'acte de Plaça Catalunya baixaven per Passeig de Gràcia i que Democracia Naciona i La Falange es manifestaven de Plaça Espanya cap a la Plaça Sant Jordi de Montjuïc. O potser per la mala imatge de divisó que donava que, mentre Catalunya Suma i altres grups espanyolistes es manifestaven al Passeig de Gràcia per anar arribar a Plaça Catalunya, desde Provença, Vox, Somatemps i Denaes ho fessin pujant per La Rambla. Però ahir al vespre Vox, Somatemps i  DENAES van renunciar a manifestar-se Rambla amunt per separat i després de l'ofrena floral i algun petit parlament que faran al monument de Colón, es desplaçaran en metro o vehicles fins Passeig de Gràcia Provença per sumarse a la manifestació que baixarà per Passeig de Gràcia.

 


              

Així doncs les concentracions i manifestacions de demà són, per una banda Democracia Nacional I La Falange-FE, amb altres grups ultres a les 11 de Plaça Espanya cap a la Plaça Sant Jordi de Montjuïc on faran els parlaments. I per altra Vox, Somatemps i DENAES que fan ofrena i breu acte al monument de Colom i en acabar aniran en metro o cotxes cap a Passeig de Gràcia Provença per sumar-se a la manifestació unionista que baixarà cap a Plaça Catalunya on es faran els parlament. Tot i això no es descarta que part dels que vagin a l'ofrena de Colom, s'ho prenguin en calma i portant o no banderes bagin en petirs grups cap a Plaça Catalunya sense intentar a rribar al carrer Provença. 




 

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada