diumenge, 9 d’octubre del 2011

Incidents a Sant Boi de Llobregat, el flautista i les rates

Ahir se celebrava a Sant Boi de Llobregat, el Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya. A St Boi és regidor de PxC, David Parada, ex membre de les Brigadas Blanquizules, segons uns, només membre de la Grada Jove de l'Espanyol, segons Parada.
Un cop més es va convocar una manifestació en contra que ha acabat amb càrregues policials i una denúncia cap Anglada per agressió. Ho diré les vegades que calgui: A ANGLADA LI ENCANTA QUE ES FACIN MANIS CONTRA ELL. Sempre diu. "No anava a venir TV3 ni els diaris, però gràcies aquests quatre arreplegats han vingut les teles i diaris, que és el que jo volia"
Anglada va qualificar al que es manifestaven de "rates de claveguera" a qui ell, com el Flautista d''Hamelín atrau.
Però gàcies a aquestes manifestacions ell surt als mitjans.
El meu llibre "Xenofòbia a Catalunya" ja és a imprempta i l'editor i jo vam dubtar si posar Anglada a la portada. Jo li vaig comentar a ell que poster hi sortiria i li va encantar la idea que se li fes publicitat com li fan els que a cada acte es contramanifesten contra ell. Segur que un llibre amb la foto d'Anglada a la portada es vendria més, però hem preferit posar la serp que surt de l'ou.

7 comentaris:

  1. Tens raó, li fan propaganda, però la policia no els hauria de protegir.

    ResponElimina
  2. Escolta Xavier, m'agradaria saber per que no poses una foto acord amb el titol de la teva 'noticia' si es pot dir noticia, es clar...
    Qui protagonitzaba els inicedents? Qui son els incivics que fan concentracions ilegals? Qui son els qui s'enfrenten a la policia?

    hem sembles patetic. llastima que no et deixin presentar el teu llibre a Salt! Quina llastima.

    Saltenca

    ResponElimina
  3. Saltenca, són xicots de les joventuts de Plataforma a un acte amb l'Anglada. Mira l'enganxina que porta el tatuat. Aquesta és la vostra joventut.
    Pep de Badalona

    ResponElimina
  4. Encara que presentis el llibre a la Llibreria 22 de Girona, vindran totes les rates de clavegeura de Salt, a veure si parles d'ells, encara que sigui malament.
    L'Anglada diu rates de claveguera als d'Unitat Contra el Feixisme, Inicitiva i indepes, però les rates de claveguera de Salt són més aviat unes altres.

    ResponElimina
  5. Exacte, son les moretes aquestes que van amb 4 o 5 fills, soterrant la nostra cultura catalana! i endarrerint-nos en la escolarització, la llengua i la tradició!

    Xavier, fes-t'ho mirar!! Espero que vinguis al proxim ple de Salt, si et trobo et vull coneixer, perque ja te vist algun cop 'olfatejant' per allà, amb els teus amics, si home, els amics de la Pineda.

    ResponElimina
  6. Anònim de sobre.
    Jo a Salt no olfatejo "amb els meus amics". Hi vaig sovint i xerro educadament amb tothom fins i tot amb qui estic en frontal desacord. Sovint, fins i tot en acabar els plens, com va passar a l'últim, estic al Nupi xerrant amb un i altres. Al proper, el dia 24, no crec que pugui venir.
    Xavier

    ResponElimina
  7. Tens molt poca vergonya, aquesta foto esta totalment descontextualitzada, aquestes persones no pertanyen a les Joventuts Identitàries. Tu que dius saber tant de PxC podries ser més fidel a la realitat; aquesta foto es d'uns assistents a una concentració a Badalona que no els hem tornat a veure mai a la vida. No tenen res a veure amb les JIxC. Si veus les fotos del nostre congrés, dels nostres actes, ho podràs comprovar. Això es desprestigiar gratuitament.

    Per acabar vull dir-te que totes les agressions que patim els membres de PxC tu en tens un grau molt alt de culpa, per difamar continuament el nostre honor i difondre mentides. Que ho sàpigues.

    ResponElimina