diumenge, 28 d’octubre del 2012

CONCENTRACIÓ DE MILITANTS DE PxC A LA TELEFÒNICA DE BARCELONA

 
Ahir dissabte prop d'un centenar (hi ha qui va comptar 70 persones) de militants i simpatitzants de Plataforma X Catalunya, amb una presència inportant de regidors i de membres de les Joventuts Identitàries, es van concentrar a les portes d ela seu de Telefònica Movistar de la Plaça Catalunya-Portal de l'Àngel de Barcelona sota el lema "Primer els de casa" en un acte de caire preelectoral. Un fort dispositiu policial va rodejar els militants de PxC que van ser increpats per vianants que passaven per allà, militants antifeixistes i persones que anaven a la manifestació convocada a la Pça Urquinaona contra les retallades a l'Ensenyament. Unitat Contra el Feixisme i el Racisme va repartir octavetes contra PxC a Urquinaona abans de la sortida de la manifestació de l'Ensenyament i va llegir una declaració.

Josep Anglada, entre crits de "Fora racistes!" de gent que era a l'altra banda del cordó policial, va fer un breu parlament a la porta de l'edifici de Telefònica dient que:  "des del nostre partit, des de la nostra lluita identitària, no podem tolerar que empreses nacionals amb grans beneficis com Telefónica, Gas Natural o Endesa, deslocalitzin serveis fora del nostre país perquè els hi surt més barat, fregant els 6.000.000 d'aturats, qualsevol govern seriós no permetria tal disbarat. Estem davant d'una botiga de Telefònica per dir prou, estem farts que es maltracti laboralment a la bona gent de casa, prefereixen deslocalitzar els centres d’atenció telefònica




Hi eren presents entre d'altres Josep Anglada, el Vicepresident del partit i regidor del Vendrell, August Armengol; el regidor de Vic i cap de llista per Tarragona, Juan Carlos Fuentes (condemnat en base l'article 510 del Codi Penal per haver haver imprés i difós els panflets falsos de 2007 i ara absolt per l'Audiència de Barcelona que no nega els fets, però els considera un acte de llibertat democràtica); pel cap de llista de Girona, Ignacio (Nacho) Mulleras, (ex cap de Democracia Nacional a Catalunya); el Secretari d'Organització i regidor de Sant Boi, David Parada (que em va posar una denúncia per amenaces i coaccions a causa d'un mail que li vaig enviar quan Anglada va començar la campanya de twits i denúncies contra mi, recondant-li jo a Parada que en el llibre m'havia callat coses, algunes pactant-ho amb PxC); el regidor de L'Hospitalet, Alberto Sánchez (que va tramitar el lloger de Militia-Tramuntana i fou agredit el passat mes de maig, agressió de la que  responsabilitza intel·lectualment a mi Anglada anunciant una querella per incitació a l'odi en base l'article 510), per la regidora de Sant Adrià, Menchu Martí; l'ex dirigent de l'Est d'Espanya del MSR,  Alejandro Fernández, ara responsable de PxC a Sabadell i membre del Casal Tramuntana;  l'advocat Joan Garriga, número 2 de la candidatura de Montserrat Negrera al PP; el Secretari General de PxC, el regidor d'Igualada Roberto Hernando, o la cap de llista de Mataró i regidora, Mònica Lora.  











COMUNICAT D'UCFiR:
Feines i serveis socials per a tothom!
El feixisme no és la solució!

Amb el suport del Comitè d’Empresa de Telefònica Bcn i Fedelatina
Amb intervencions d’un membre del Comitè d’Empresa de Telefònica Barcelona i de Javier Bonomi, Fedelatina
Es començarà la distribució dels 30.000 exemplars de la nova octaveta d’UCFR, Aturem el feixisme!!
El partit feixista, Plataforma per Catalunya (PxC) ha convocat una concentració davant de Telefònica a Portal de l'Àngel, el dissabte 27 d'octubre a les 18h, sota el lema: “El treball primer per als de casa”.
Queda clar en la seva argumentació que l’acció no té res a veure amb protegir les condiciones laborals, ni amb oposar-se a la privatització i la subcontractació. La seva proposta és clarament racista. L’Anglada diu que “em fa veritablement molta pena i llàstima passar per una obra i veure com la majoria dels treballadors són moros, negres o sud-americans”. La retòrica “obrerista” que fan servir quan els convé no ha de confondre ningú; els nazis als anys 20 i 30 també deien que defensaven els obrers, però al pujar al poder van destruir els sindicats i van intensificar l’explotació.
És millor fer aquesta feina per aturar els feixistes mentre són pocs, que no pas esperar i permetre que es converteixin en una amenaça molt més gran.
Anar al comunicat de PxC, clica
Twitter Setmanari Directa, clica
Informacio Akerta Digital

3 comentaris:

  1. ¿100 manifestantes? 50 y gracias.
    ¿Por qué siempre se hace referencia al ultra Alejandro Fernández como ex del MSR cuando hace casi dos años que no pertenece ha ese partido y que ha abandona la ideología del mismo para convertirse en un tifosi de Anglada?
    ¿Por qué, entonces, no se hace referencia a Nacho Mulleras como ex de Democracia Nacional o a M.A. Chiquillo como ex del PP y de Juntas Españolas o a David Parada como ex del MPC y de la revista ultraderechista L’Esclat?
    ¿Por qué no se hace referencia a la presencia de skins y de parafernalia nazi en la concentración?
    ¿La presencia de esos skins se debe al Tramuntana, local que sirve de tapadera ultra y radical a la PxC, liderado por el ex MPC y concejal de la PxC Alberto Sánchez y por el responsable de la PxC en Sabadell Alejandro Fernández?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que dic que Mulleras és ex DN i a molts llocs d'aquest blog he dit que David Parada era de MPC i Esclat....
      I L'Alex Fernández, segons em van dir el MSR, el van convidar a marxar fa un any i pico, després de l'estiu de 2011.

      Elimina
  2. I si UCFiR presumeixen de ser d'esquerres per què no dubten a col·laborar amb els capitalistes explotadors d'una empresa multinacional?

    Em sembla que cada cop és més evident a qui feu el joc. Aquesta pseudofilantropia social per defendre els immigrants és la manera que teniu d'afavorir el feixisme financer que ens conertirà a tots en esclaus cosmopolites sense identitat com a poble.

    Si aconseguim aturar el "feixisme", els privilegiats d'UCFR se'n recordaran altra vegada de les guerres que fan els seus amos? Perquè volien aturar la guerra d'Iraq fa uns anys, però ara sembla que només els hi molesta l'Anglada i no els hi convé mobilitzar el poble per protestar contra "primaveres bèl·liques.

    ResponElimina