divendres, 26 d’octubre del 2012

DISSABTE, ACTES DE PxC I D'UNITAT CONTRA EL FEIXISME AL CENTRE DE BARCELONA

Per demà dissabte, PxC ha convocat un acte a les 6 de la tarda davant de la seu de Telefònica Movistar de Pç Catalunya-Portal de l'Àngel, sota el lema: "Per a la feina, Primer els de casa". Per una hora abans Unitat contra el Feixisme i el Racisme, amb el suport del Comité d'Empresa de Telefònica ha convocat una concentració a la Plaça Urquinaona i unir-se després a la manifestació en defensa de l'ensenyament convocada per la Comunitat Educativa
COMUNICAT DE PxC:
El treball primer per als de casa, al centre neuràlgic de Barcelona. La concentració serà a la cantonada dels carrers Fontanella i Portal de l'Àngel dissabte dia 27 d'octubre a les 18 hores just davant d'una botiga Movistar de Telefónica.
 Josep Anglada ha aclarit que "hem decidit convocar la concentració davant d'una botiga de telefònica perquè ens sembla un símbol negatiu del que està succeint al nostre país, empreses nacionals que tenen grans beneficis que majoritàriament provenen de la clientela nacional i prefereixen deslocalitzar seu negoci i contractar estrangers abans que gent de casa" i ha afegit que" només cal trucar a atenció a al client de Movistar o de moltes altres empreses per adonar-se que això és així, aquests Call Centers estan majoritàriament en Amèrica del Sud, d'altra banda la qualitat és pèssima, és obvi que els serveis tindrien més eficiència si el treball ho fan persones d'aquí, naturalment molt més preparades".


COMUNICAT D'UCFiR:
Feines i serveis socials per a tothom!
El feixisme no és la solució!
Acte/concentració a Plaça Urquinaona, dissabte 27 d’octubre, 17-18h
Després ens podem sumar a la mani en defensa de l’educació

Convoca: Unitat contra el feixisme i el racisme
Amb el suport del Comitè d’Empresa de Telefònica Bcn i Fedelatina
Amb intervencions d’un membre del Comitè d’Empresa de Telefònica Barcelona i de Javier Bonomi, Fedelatina
Es començarà la distribució dels 30.000 exemplars de la nova octaveta d’UCFR, Aturem el feixisme!!
El partit feixista, Plataforma per Catalunya (PxC) ha convocat una concentració davant de Telefònica a Portal de l'Àngel, el dissabte 27 d'octubre a les 18h, sota el lema: “El treball primer per als de casa”.
Queda clar en la seva argumentació que l’acció no té res a veure amb protegir les condiciones laborals, ni amb oposar-se a la privatització i la subcontractació. La seva proposta és clarament racista. L’Anglada diu que “em fa veritablement molta pena i llàstima passar per una obra i veure com la majoria dels treballadors són moros, negres o sud-americans”. La retòrica “obrerista” que fan servir quan els convé no ha de confondre ningú; els nazis als anys 20 i 30 també deien que defensaven els obrers, però al pujar al poder van destruir els sindicats i van intensificar l’explotació.
És millor fer aquesta feina per aturar els feixistes mentre són pocs, que no pas esperar i permetre que es converteixin en una amenaça molt més gran. Per aquest motiu, s’ha convocat aquest acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada