dijous, 13 de desembre del 2012

TANCA TRAMUNTANA?

Malgrat que a la reunió de l'Audiència Pública del Districte de Sant Martí del 4 de juliol el regidor, Eduard Freixedes, va anunciar el tancament del Casal Tramuntana del carrer Independència de Barcelona, aquest centre identitari o d'extremadreta, on hi participen alguns dirigents municipalistes metropolitans de Plataforma X Catalunya, ha continuat operatiu tot i no tenir llicència per actes públics. Així, algunes vegades, quan s´hi reunien més de 50 persones la Guàrdia Urbana o els Mossos d'Esquadra, bé pel control que hi feien, bé per trucades dels veïns, s'hi presentaven i feien desallotjar el local.    
          A l'Audiència Pública del Consell de Barri del passat 4 de desembre no es va parlar de Tramuntana, però sí a la Comissió de Seguretat on, l'Intendent de la Guàrdia Urbana va dir que hi estaven a sobre i va ratificar que tenien prohibits els actes públics i la seva difusió, si bé no va dir res de la publicitat que fan en el seu bloc.
           Tot i aquesta manca de llicència han continuat aquest mesos fent activitats sobretot de dijous a diumenge al local. Altres, com anuncien al seu blog, han estat de tipus esportiu o de muntanya, o la participació en manifestacions com la del 12 d'octubre en defensa de l'espanyolitat de Catalunya a la que també hi participaven la majoria de dirigents i militants de Plataforma X Catalunya amb Josep Anglada. 

 El 12 d'octubre camí de la manifestació de la Hispanitat a Indústria-Dos de Maig.
  
A la manifestació del 6 de desembre, Dia de la Constitució, en un moment que PxC va manifestar posicions diferents, amb Anglada apropant-se a l'alcalde independentista de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal (clica per llegir-ho) també hi van assistir alguns membres de Tramuntana si bé van desmarcar-se del discurs que feien els dirigents del PP i Ciutadans. Precisament Anglada twitejà manifestant-se en contra dels insults que es va fer als mossos d'esquadra a la manifestació espanyolista del passat dijous.
          Tramuntana sí que participà els dies 7, 8 i 9 de desembre a l'Encuentro Mediterraneo del Proyecto Impulso (clica) a l'alberg de la Generalitat de Tivissa (Tarragona).  El Proyecto Impulso fou inagurat a Castelló pel neofexista italià, Gabriele Adinolfi, i el Secretari de Relacions Internacionals de PxC, Enric Ravello, ara fa onze mesos, a la vegada que Tramuntana, llavors sota el nom de Centro Militia. Militia-Tramuntana i Impulso pretenen imitar l'experiència antisistema d'extremadreta  -ells diuen identarris- de la Casa Pound italiana. 
També van participar a l'Encuentro Mediterráneo membres de l'Asociación Indalum (clica), d'Almería i alguns joves neofeixistes italians que, segons els veïns de Tramuntana, dormirien al local de Barcelona la nit del 6 al 7 de desembre.
         Però que el més ha cridat l'atenció als veïns del carrer Independència és que aquesta setmana, sobretot el dimecres 12, membres de Tramuntana estigueren traient mobles del local que van carregar en una camioneta, cosa que fa pensar que potser s'estan traslladant a un altre local, fet que jo no he pogut confirmar.   
Membres de Tramuntana parlen amb la policia el 31 de març mentre antifeixistes fan una cassolada a la cantonada de Rosselló, Independència.
ACTUALITZAT A 23 DE DESEMBRE: PEL QUE DIUEN ELS VEÏNS, TRAMUNTANA CONTINUA OBERT, FENT ACTIVITATS.

6 comentaris:

  1. Que poco rigor... si no tengo noticias me las invento... PATÉTICO! xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alberto,
      Sólo comento lo que van diciendo los vecinos y el Distrito.
      Cuando quieras nos vemos y me das tu versión. No he sido yo quien rompió el diálogo con vostros. Y desde el primer momento critiqué y lamenté la agresión de la fuiste objeto.

      Elimina
  2. Poco o nada hay que comentar con alguien que va de periodista y es totalmente parcial, podrán quedar contigo miembros de partiduchos residuales de extrema derecha que te contarán sus milongas, pero se acabó el poder hablar con gente seria.

    ResponElimina
  3. Pel que m'han dit els veïns, Tramuntana continua obert i fent actes.

    ResponElimina
  4. la quiosquera i el petit gordet tenen rollo jejeje

    ResponElimina