dijous, 17 de gener de 2013

PLATAFORMA X LA LIBERTAD A PUNT DE TRENCAR AMB ANGLADA?

Com explicava diumenge, l'Executiva de PxC posava com a nou repte electoral les municipals de 2015 (clica), passant per alt que abans hi ha les europees de la primavera de 2014 on, PxC i Plataforma X La Libertad, sols o aliats amb altres grups, podrien aconseguir un eurodiputat (Enric Ravello?) si obtenien 280.000 vots a tot l'Estat.

Sembla que sectors importants de PxL que havien donat suport a Anglada, han decidit trencar amb ell, com ja jo ha va fer abans Plataforma x Madrid de Cesar Román, Pablo Barranco, ara a Vía Democrática, la cap de llista de PxC per Tarragona, Míriam Muñoz, Enrique de Diego de Plataforma de las Clases Medias-Regenaración, Yolanda Couiceiro Morín de España y Libertad y Minuto Digital, trencaments que explico al llibre Xenofòbia a Catalunya. .
Com deia diumenge aquí al blog, els tres digitals identitaris, populistes, socialpatriotas o d'extremadreta, ara jo no van amb Anglada, en són contraris o han decidit ignorar-lo.

                      ¿PxL A PUNTO DE ROMPER CON ANGLADA?
Tal como explicava el domingo la Ejecutiva de PxC tomava como próximo reto electoral las municipales de 2015,   pasando por alto que antes hay las europeas de la primavera de 2014 en las que PxC y PxL, solos o aliados con otros grupos, podrína conseguir un erurodiputado (Enrique Ravello ?) si obtenían 280.000 votos en toda España.

Parece que sectores importantes de PxL que habían dado apoyo a Anglada, han decidido romper con él , como ya hicieron antes   Cesar Román de Plataforma X Madrid, Pablo Barranco, ahora en Vía Democrática, la cabeza de lista de PxC por Tarragoma, Myriam Muñoz, Enrique de Diego de Plataforma de las Clases Medias-Regeneración, Yolanda Couceiro Morín, de España y Libertad y Minuto Digital, etc... rupturas que explico en mi libro "Xenofobia a Catalunya". Como explicaba a queí hace unso días, los tres digitales identitarios, socialpatriotas o de extremaderecha, ahora ya no apoyan a Anglada, le son contrarios o han decidido ignorarlo.

 
 Anar a Alerta Digital

1 comentari:

  1. pxc/pxl no es presenten per que no tenen Prous recursos econòmics no per que s'hagi trencat res esteu pillats

    ResponElimina