dissabte, 1 de juny del 2013

JUAN GÓMEZ MONTERO I EL CIRC ALS PLENS DE ST COLOMA


Juan Gómez Montero a la dreta de la imatge

Algunes persones m'han escrit preguntant perquè no explicava el que va passar dilluns al Ple de Santa Coloma de Gramenet. 
     Certament he dubtat si mereixa fer-ho, i donar protagonisme a les sortides de to i insults d'aquest regidor identitari procedent de l'extremadreta neonazi d'Estado Nacional Europeo (clica), o era bo escriure per tal que quedi constància de quina és la aportació de la nostàlgica del franquisme (relative of General Franco) i racista Plataforma x Catalunya (clica, minut 21). 
        El cert és que Juan Gómez Montero ja va tensar la corda molt més de que seria acceptable en democràcia en el Ple d'abril, després de la presumpta agressió al treballador de Gent de Gramenet, Jordi Pastor, tal com recullo aquí al blog, agressió que va ser considerada com a certa per toda la resta de grups (PP, CiU, PSC, ICV-EUiA i GdG). Però en el Ple de dilluns passat va tornar a propassar-se, fins que va ser expulsat del Ple per l'alcaldessa i després des del públic va continuar amb el seu circ.
      Així dilluns l'alcaldessa va haver d'expulsar de la sala primer un militant de PxC per un incident durant la celebració del mateix. Es tracta d'Àngel Martínez Robles, el mateix militant que a mi em va advertir en el Ple passat que no volia sortir en cap foto, passant per alt que si no es vol sortir en una foto d'un acte públic com un Ple, el que s'ha de fer és no anar-hi. Aquest militant, segons informacions publicades hauria estat condemnat per difamar via twitter la presidenta de Fondo Comerç, dient que tenia treballadors sense contracte.


       Doncs després de l'expulsió d'aquest miltant de PxC l'alacadessa Núria Parlon va haver d'expulsar al portaveu de PxC de Santa Coloma, Juan Gómez Montero per insultar presumptament a la regidora, Alejanda Sevilla, d'ICV-EUiA, responsable de Medi Ambient, després d'haver faltar al respecte, com en plens anteriors als falsos socialistes, al rojos-verdes de mentirijilla, als amics dels immigrants i moros, a la casta política, "dais verguenza!" etc...  I un cop fora, des del públic, va continuar interrompint com quan amb motiu de la votació sobre la reforma de la llei d'avortament que impulsa el PP va cridar: "Si hace 40 años hubieran aprobado una cosa así, vosotros no estaríais aquí!”.  
       El Ple va prendre en consideració la renúncia de Gerardo Esteban Serrano Corpas de PxC que serà substituït per Christie Demeuldre Guyaux. En el Ple de maig, com al d'abril Serrano Corpas ja no hi va assistir, malgrat ser encara regidor.
  
 Foto de Gramenet 2.0, del recés que es va fer després d'expulsar Gómez Montero, quan els portaveus dels grups ICV-EUiA, PSC, CiU, PP i Gent de Gramenet  i l'alcaldessa comenten com continuar.

 Com defineix Gómez Montero a qui al juny serà la nova regidora de PxC, "inmigración blanca e identaria"
Per llegir, al marge del circ de Gómez Montero ,el que va acordar el Ple, aquí hi ha el resum del mateix (clica)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada