diumenge, 27 d’abril del 2014

EL REGIDOR DE TARADELL DEIXA PxC PER DISCREPÀNCIES AMB LA DIRECCIÓ. Només 3 regidors de Vic i els de Torelló continuen a Osona al partit. PxC intensifica campanya al Baix Llobregat, Mataró i Àrea Metropolitana

El regidor de Taradell, Josep Ricart, ha fet pública la seva decisió d'abandonar PxC, mantenint l'acta de regidor com a no adscrit. La seva renúncia es farà efectiva en el ple municipal del proper dimecres. 
Ricart ha dit que deixa PxC per discrepàncies amb la direcció del partit, en entendre que la destitució  i  expulsió d'Anglada  es va fer de manera irregular. Així ha afirmat que “El cas s’hauria d’haver portat a un congrés de PxC, amb tota la militància, i s’hauria d’haver donat a tothom l’oportunitat d’expressar-se”. 
Ricart ha deixat clar que no està defensant la gestió d'Anglada, però no li ha agradat gens com fan les coses els que dirigeixen ara el partit. Així lamenta haver-se assabentat per la premsa que la direcció havia nomenat nou responsable o cap del partit a Osona al regidor de Torelló, Josep Maria Soldevila. Ricart però, deixa clar que a diferència del que han fet els 3 regidors de PxC Manlleu i el de Roda de Ter, ell no pensa entrar al PP ni a cap altre partit. 


Així doncs PxC no més conserva a Osona els tres regidors de Torelló i els tres de Vic que han recolzat la destitució d'Anglada: Joan Carles Fuentes -resident des de fa anys a Calafell i que va accedir al lloc de regidor, en ingressar a presó el regidor Josep M  Paré per un tema econòmic i per incomplir la condemna d'inhabilitació per presentar-se a les eleccions-, Pilar Catalán i Cristina Gayoso. Fuentes ha intentat sense èxit ser el nou portaveu de PxC a Vic, però l'alcalde, basant-se en diversos informes jurídics, no farà fora del grup de PxC a Anglada i Marta Riera, ni permetrà que Fuentes sigui el nou portaveu de PxC, fins que ho digui un jutge, donada les diverses denúncies creuades que hi ha entre Anglada i els que l'han destituït. Així en el ple municipal de extraordinari de demà, que se celebrarà per fer el sorteig de membres de les taules electorals de les eleccions europees, Anglada continuarà de portaveu.

PxC FA CAMPANYA A L'ÀREA METROPOLITANA, BAIX LLOBREGAT, ANOIA i COM GIRONINES  RECOLLINT ALIMENTS "PELS DE CASA"
A un any de les eleccions municipals, la nova direcció de PxC està reforçant la presència del partit a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al Baix Llobregat, Mataró i als municipis gironins de Salt, Olot i Torroella, en un moments que el partit fa aigües a la Catalunya Central, ha perdut tots els regidors menys un a la demarcació de Lleida, i la meitat a la de Girona. 
Caldrà veure, però si l'actual direcció de PxC pot o no presentar-se amb les sigles i el nom de Plataforma x Catalunya, donat que a causa de les denúncies i impugnacions de Josep Anglada a la reunió de l'Executiva en la que se'l va destituir, simultània al canvi de contrasenyes de les xarxes socials, twitter, facebooks i comptes de correu d'Anglada i la Secretària de Presidència, Marta Riera, (en l'estil més Valkirià de tallar les comunicacions mentres es consumava la destitució), es podria donar que algun jutge decretés que ningú no pugui presentar-se amb les sigles PxC fins que hi hagi sentència sobre la legalitat de la celebració de l'Executiva del 8 de febrer, la destitució aprovada sense la presència de l'interessat, i les posteriors expulsions d'Anglada i Riera.  
Així PxC està impulsant a diversos municipis metropolitans i a Salt les recollides de menjar per repartir a famílies amb nacionalitat espanyola, autòctones. Aquest cap de setmana, como mostra el twitt de PxC, ho han fet a Piera on, com veiem, el regidor de Sant Boi, José Real -de vermell- col·loca uns aliments. 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada