divendres, 8 de juny del 2018

DEMOCRACIA NACIONAL, SOMATEMPS I UNA DOTZENA DE GRUPS ULTRES CONVOQUEN UNA MANIFESTACIÓ DAVANT DE TV3 DEMANANT EL SEU TANCAMENT. Tot i que els treballadors de TV3 i el CDR de Sant Joan Despí han demanat que no es faci cap contramanifestació per no donar més notorietat informativa amb les imatges de la Brigada Mòbil separant els dos grups i els possibles incidents, Unitat Contra el Feixisme ha convocat una contramanifestació

Per demà passat diumenge, 10 de juny, a les 12 del migdia Democracia Nacional,  Somatemps, Democracia Nacional, Falange Española de la Jons, el Frente Visigodo, i grups propers a Democracia Nacional, com  Democracia y Unidad Española (DUE), Resistencia Pont de Vilomara i GDR del Bages, així com Generación Identitaria, i alguns dels sectors de Tabàrnia, han convocat una manifestació davant de la seu de TVE a Sant Joan Despí, demanat el tancament de la mateixa a la que acusen de mentir i difondre odi cap a España. Aquesta manifestació es convoca dues setmanes després que TV3 emitís el 30 minuts "Arriba España" que va genera controvèrsia a les xarxes donat que molta gent va creure que donava massa protagonisme a Democracia Nacional. 
Si bé el treballadors de TV3 va demanar que no es convoqués cap contramanifestació antifeixista a la mateixa hora a Sant Joan Despí, per no donar més notorietat a l'acte ultra i el CDR de Sant Joan Despí va fer un comunicat demanat que es respectés la petició de no contramanifestar-se al mateix lloc i hora, Arran i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme han convocat una concentració al mateix lloc una hora abans. 
Personalment crec que contramanifestar-se al mateix lloc i la mateixa hora, obligarà a fer un gran desplegament de  la Brigada Mòbil de Mossos i no evitarà que es puguin produir incidents quan manifestants d'un o altre signe es trobin camí de TV3, i farà que la manifestació ultra tingui més rellevància.
Aquesta no serà la primera vegada que la ultradreta españolista es manifesta davant de TV3. Ja ho van fer el dissabte 15 de febrer de 2014 convocats per SOMATEPS, Societat Civil Catalana i Plataforma per Catalunya.

  































El 15 de febrer de 2014 Somatemps, membres de Societat Civil Catalana i de Plataforma per Catalunya ja es van manifestar davant de TV3 a la que acusaven de diforndre incitació a l'odi vers Espanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada