dimarts, 11 de setembre del 2018

EL CONSELLER DE TREBALL, EL HOMRANI, CRIDA A MOIÀ A PERSEVERAR I EVITAR FRACTURAR EL PAÍS

"És un dia complicat i vivim una situació agredolça amb companys a la presó, però només els ajudarem si perseverem amb força", ha dit el conseller de Treball, Benestar Social i Família, Chakir El Homrani, a l'ofrena floral i acte de celebració de la diada a Moià, vila natal de Rafel Casanova. El Homrani, que a més de lloar Rafel Casanova i recordar al coronel Pere Bricfeus i Terns, natural de Castellterçol, que lluità a la batalla de Talamanca, ha afirmat que "ens pertoca lluitar per continuar sent un sol poble front els que en volen fracturar. Un poble amb tots i totes, vinguin d'on vinguin. Fa deu anys ningú no hagués imaginat arribar on hem arribat, i per això Cal continuar treballant pe fer realitat la República".

Per la seva banda, l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, després de referir-se "al referèndum que vam aconseguir fer" ha dit que "tot i no donar el fruit que esperàvem, ara cal que busquem noves vies, un camí ample on hi siguem tots perquè lluitem per la llibertat de tots, en un país que no arreli la llavor del feixisme i no ens faci com ells".

L'acte, en el que també ha intervingut la poetessa moianesa, Clara Solà, i han fet la seva ofrena floral els deu ajuntaments de la comarca i una vintena d'entitats, ha acabat amb el cant del segadors 
 El conseller vistant l'Ajuntament, acompanyat d'alcaldes i regidors dels diferents municipis del Moianès 


 Els Falcons de Castellcir

La poetessa. Clara Solà





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada