diumenge, 23 de setembre del 2018

SOM IDENTITARIS, PARTIT DEL FUNDADOR DE PxC, JOSEP ANGLADA, CELEBRA CONSELL NACIONAL A VIC AMB LA PRETENSIÓ DE FER ALGUNES CANDIDATURES MUNICIPALS FORA DE CATALUNYA.



Ahir dissabte es va celebrar a Vic el Consell Nacional de SOM Identitaris (SOMI) partit del fundador de PxC, Josep Anglada, en el que es va ratificar la intenció de presentar candidatures, no només a diversos municipis de Catalunya, sinó també a la resta de l'estat. El delegat territorial de Tarragona, Eduard Mañas, va presentar el manifest o ponència ideològica que s'haurà d'aprovar en el proper consell i es va oficialitzar la candidatura a Manlleu amb un cap de llista el nom dels qual no han fet públic. A la reunió hi va assistir Jean Pierre Malen, que va ser tresorer durant molts anys del Front Nacional de Jean Marie Le Pen i  que des d’ahir és un nou militant de SOMI. Malen viu a cavall de Cannes i Castelldefels.

SOMI pretén aprofitar persones descontentes amb el projecte de la federació Respeto y España 2000 a la resta de l'estat per expandir el parit i fer candidatures fora de Catalunya. Anglada també va confirmar que participarà a la conferència internacional anti-islamització que se celebrarà a Lisboa el mes vinent i que el dia 12 d'octubre participarà a la manifestació unionista de Plaça Catalunya a la que hi assisteix habitualment tant dirigents del PP i Ciudadanos, com de VOX, Somatemps i altres grups ultres. 

 A la manifestació del dia 12 d'octubre de Plaça Catalunya també hi serà Plataforma per Catalunya (PxC), que a les eleccions del maig intentarà recuperar-se de la forta patacada de 2015, quan va passar de 67 regidors a només 7. El partit té com Secretaria General a Mònica Lora, regidora de Mataró i única regidora de la demarcació de Barcelona. Lora ha anunciat que participarà com a convidada a la manifestació a la manifestació del proper dissabte de JUSAPOL a Barcelona en favor de l'equiparació salarial del Cuerpo Nacional de Policia i la Guàrdia Civil amb les policies autonòmiques i d'homenatge als policies i guàrdies civils que van venir  a Cataluya a l'anomenada Operación Copérnico, es a dir l"A por ellos" a hòsties contra els qui anaven a votar l'1-O. 
Com he dit altres vegades jo crec que de cara les municipals i europees de maig, el vot ultra, antiimigració i en favor d'una major duresa front l'independentisme anirà majoritàriament cap a VOX i Ciudadanos, excepte en els ajuntaments que presentin a l'alcaldia caps de llista molt coneguts per la seva militància veïnal, esportiva, associativa o política.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada