dilluns, 23 d’abril del 2012

ANGLADA AGREDEIX DOS JOVES A PLAÇA DE VIC, però ara ell diu que va ser l'agredit.

Ahir a les 20h, un cop ja havia acabat la Diada del Partit, en la que no es van produir incidents (clica aquí), Josep Anglada, que anava begut, segons el 9 Nou, creuava la Plaça Major i després de dir "Fills de puta, moros de merda1" a tres joves amb qui es va creuar, els va agredir, fent-li sang al nas a un d'ells i un cop al cap a l'altre.
Llavors, segons el 9 Nou, diverses persones increparen a Anglada pels seus actes. Els qui l'acompanyaven se l'endugueren abans que s'emboliqués més i arribessin els mossos i l'ambul'ància, que tralladà els ferits a l'Hospital de Vic.
En el comunicat fet aquest vespre per PxC sobre la diada d'ahir no fa cap esment a aquests fets, si bé més tard, quan el 9 Nou en va parlar,  va piulat al twitter: "Ahir vaig haver de denunciar a tres persones presumptament immigrants que van intentar agredir-me". Aquesta matinada, un cop El 9 Nou anunciava l'agressió ha presentat una denúncia als mossos d'esquadra contra tres joves d'origen magribí.
Més informació El 9 Nou
Ahir a la tarda es va fer una concentració de repulsa a aquesta agressió.

VÍDEO CONCENTRACIÓ D'AHIR DILLUNS EN PROTESTA PER L'AGRESSIÓ
 

Concentració de dimarts, 24 (El 9 Nou)
Josep Anglada denuncia que la concentració en contra seva acaba amb els vidres del seu cotxe trencats
 Foto: Quim Soler


: 25-04-2012 (8:11) (El 9 Nou)
El cap de l'oposició de l'Ajuntament de Vic va trucar a EL 9 NOU en plena concentració lamentant que no pogués ni entrar a casa seva. La número 2 de PxC, Marta Riera, ha demanat la dimissió del regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana.
Més de 200 persones es van concentrar ahir contra Josep Anglada per condemnar la seva última acció violenta. La concentració, que va començar a la plaça Major, va acabar amb corredisses. Els manifestants es van desplaçar al davant del domicili d’Anglada, al carrer Verdaguer, i mentre eren allà, cridant consignes contra el president de Plataforma per Catalunya, el van veure anant a peu per la rambla de l'Hospital.

Alguns dels concentrats van córrer darrere seu però finalment Anglada va entrar en un cotxe, a la confluència amb el doctor Junyent i va marxar a tota velocitat passant per sobre del parterre que divideix el carrer. Amb tot, Anglada va explicar a EL 9 NOU que li n'havien trencat un vidre.

Abans, tant des de la comunitat islàmica com des de Maulets Osona van demanar que la justícia actui contra Anglada i que les forces polítiques de l’Ajuntament deixin de fer-li el joc. Els concentrats cridaven consignes com “Anglada racista tu ets el terrorista”, “Cap agressió sense resposta” o “Volem justícia”. Abans de dissoldre la concentració van fer una nova convocatòria per divendres a les set de la tarda.

L’acció de rebuig ve motivada perquè el president de Plataforma per Catalunya hauria agredit dos joves, diumenge a la tarda, que van haver de ser atesos a l'Hospital General de Vic. Diversos testimonis van presenciar els fets i els van denunciar als Mossos d'Esquadra. Anglada també va presentar una contradenúncia, a les 3 de la matinada, per un intent d'agressió.

Els incidents d'ahir al vespre van provocar una reacció contundent dels regidors de PxC a la xarxa. La que ho va ser més va ser la número 2, Marta Riera, que va demanar la dimissió del regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana. Entre altres, va escriure el següent missatge a Twitter: "Avui Vic ha viscut una declaració de guerra per part de la comunitat musulmana a l’estat de dret a la democràcia i a la llibertat d’expressió".

6 comentaris:

  1. Aquest individu és un indesitjable!

    ResponElimina
  2. És curiós, perquè Anglada va estar acompanyat d'una dotzena de persones més, mentre prenien cafès, cerveses o sucs de tronja, a la Plaça Major, sense que passés res fins que, a quarts de nou, aquestes començaven a marxar per tornar a casa. Potser, quan no hi havia tanta gent per recolzar-lo és quan aquests joves varen intentar provocar una baralla.

    ResponElimina
  3. Un tipo que según el enlace de la prensa totalmente seria e imparcial (por supuesto) va borracho y le mete una curra a dos moros que los manda al hospital...

    Totalmente creíble XD

    ResponElimina
  4. des del primer moment les intencions dels que es manifestaven contra Anglada han estat violentes, només hi ha que llegir la seva consigna: "contra el feixisme acció directa" i analitzar quin tipus de gent es manifestava contra la llibertat de expresar-se de la PxC. Anglada no va a ser l'agressor, va ser l'agredit i no és la primera vegada. I estaria bé publicar alguna cosa de la persecució que ahir van patir tant ell com Marta Riera pels carrers de Vic quan un grup de violents intentaven agredir-los. A Vic tothom ha vist el que passa, potser per això PxC és el segon partit més votat: Lo que és violència es el intent d'assalt a la seva casa i les paraules d'un membre de ICV que ha dit que això li passa per feixiste i que adhuc li surt barat.

    ResponElimina
  5. Molt d'acord amb l'anònim anterior.

    ResponElimina
  6. Pot haver-hi quelcom pitjor que uns fatxes victimistes. Ah és cert tots els fatxes són victimistes.

    Tothom sap que l'anglada és un borratxo violent, un feixista que militava al partit violent i espanyolista Fuerza Nueva. Hi ha forces antecedents de l'anglada agredint menors d'edat.

    ResponElimina