dilluns, 31 de desembre del 2012

ELS TWITTS AMENAÇADORS DE MATINADA D'ANGLADA, ARA CONTRA JUNQUERAS, l'estiu passat contra mi i la CUP.


En Josep Anglada té el twitter molt lleuger, sobretot quan ho fa passada la una de la matinada. 
Avui n'ha fet un dient que vol acabar amb l'Oriol Junqueras, l'estiu passat el va fer que "tinc ganes de divertir-me, el primer que em carregaré serà el blocaire X. Rius..."
També, de tant en tant anomena escòria al Quim Soler i la Georgina Rieradevall de la CUP.
Ara però, té la seva gràcia donat que des de febrer l'equip de govern de Vic CiU-ERC (8+2 regidors) obté la majoria (11 o més) en els temes importants, gràcies al vot de PxC. Així va ser a l'últim Ple, que Anglada va donar el sí als pressupostos sense ni tan sols esmenar les partides destinades immigració, cohesió social i a associacions formades majoritàriament per ciutadans d'origen estranger, com havia fet altres anys que havia votat que no.
Em deien regidors de CiU i ERC de Vic que l'Anglada havia canviat i el tenien tranquil, tot i que des de twitter insultava i amenaçava dia sí, dia no, a la CUP i a un servidor, a qui més a més em va posar un seguit de denúncies i querelles (i encara el seu advocat va dient que n'hi manca posar una altra contra mi per incitació a l'odi i la violència cap a PxC). 
Va ser sorprenent que, el 3 desembre, Anglada estigués físicament a la roda de premsa de Vila d'Abadal en la que anunciava que deixava UDC per no ser prou independentista i mentre parlava l'alcalde, Anglada fes twits en favor seu, felicitant-lo.
Ara amenaça per independentista a Junqueras. Permetrà ERC des Barcelona o Sant Vicenç dels Horts que continuï aquest pacte de governabilitat a Vic entre Anglada i l'equip de govern CiU-ERC?
Tenien en Vila d'Abadal i els Joan Ballana i López a l'Anglada més tranquil fa mig any, o és que la cosa era que els twits amenaçadors no anaven contra ells sinó contra la CUP i un servidor? 

Comunicat d'ERC de Vic (clica). en el que diu que "ERC-Vic es reserva emprendre accions legals arrel d'aquestes declaracions, per tal que sigui la justícia qui determini l'abast legal o no de les mateixes"
                                  




2 comentaris:

  1. Xavier! 8 de ciu i 2 d'erc no fan majoria d'11 o més!
    Per la resta genial

    ResponElimina
  2. Amb els 5 vots de PxC són 15, i arrbien als 11

    ResponElimina