divendres, 12 d’abril del 2013

JUAN GÓMEZ MONTERO, REGIDOR DE PxC DE SANTA COLOMA, DENUNCIAT PER AGREDIR UN TREBALLADOR MUNICIPAL DE GENT DE GRAMENET DINS L'AJUNTAMENT. ELL HO NEGA.

Juan Gómez Montero, entre Anglada i l'ara portaveu de Partido X La Libertad de Burgos, José Ramón Hernández (abans de Plataforma X La Libertad), Marta Riera, i el president de la Asociación Cultural de Amigos de Leon Degrelle (cap SS acollit per Franco), Eduardo Núñez, (de blanc amb la bandera).

Segons fonts de l'Ajuntament de Santa Coloma, l’agressió de Gómez Montero a Jordi Pastor, que treballa al grup municipal de Gent de Gramenet (llista independent que seria propera a les CUP i està a l'oposició), s’hauria produït al costat de la fotocopiadora a disposició dels grups municipals del primer pis, situada davant del despatx de PxC. Segons diverses fonts municipals, el presumpte agressor ha anomenat rata i altres insults a Pastor i aquest s’ha retirat. Quan ha tornat més tard, cap a la una del migdia, estant Gómez Montero acompanyat d'altres dos militants de PxC,  hauria colpejat a Pastor.
Jordi Pastor ha estat atès a l’ambulatori del carrer Major d’un fort cop en un pòmul. El treballador de Gent ha presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra, que cridaran a declarar Gómez Montero.
A un quart de quatre de la tarda, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha convocat una reunió urgent de tots els portaveus municipals (PSC, PP, ICV-EUiA, CiU i Gent de Gramenet) que han emès el comunicat següent :
Coneixedors, a través de la informació facilitada per la portaveu del grup de GG, Sra. Guida Martín, que aquest matí el regidor i portaveu de PxC, Sr. Juan Gómez Montero, ha agredit, amb un cop de puny, un treballador de GG, dins l’edifici de l’Ajuntament, mentre feia fotocòpies, volem expressar:

El nostre rebuig més enèrgic d’aquests fets, que no poden tenir cap justificació. La condemna de qualsevol acte de violència física o verbal que afecti tant als ciutadans com a les ciutadanes de Santa Coloma de Gramenet. Exigim a PxC que es comporti d’acord amb les normes de respecte que corresponen a l’actuació política pròpia d’un estat de Dret, tal com fan la resta dels grups municipals de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet”.
El comunicat el signen Núria Parlon i Esteve Serrano (PSC), Mari Carmen Sáez (PP), Siscu Sánchez (ICV-EUiA), Guida Martín (GG) i Carles Combarros (CiU).
      Gómez Montero,  que durant part del mandat 2003-2007 va ser regidor de PxC a Manlleu, tot i residir al Prat del Llobregat, va entrar a militar a PxC, procedent del grup neonazi,  Estado Nacional Europeo (clica) .
Gómez Montero que anava de número 2 a les eleccions de 2011 a la llista de Santa Coloma, hauria militat a Estado Nacional Europeo amb Sergio Palomo, cap de llista de PxC a Santa Coloma, que dimitiria del seu càrrec de regidor ara fa un any,  passant a ser Gómez Montero el portaveu de la PxC colomenca.  Segons algunes versions Palomo va per dimitir discrepàncies amb Juan Gómez Montero, i per centrar-se en la tasca d'apostolat i docència que feia abans de ser regidor. I si bé Palomo va continuar uns mesos vinculat a PxC i al Casal Tramuntana, ara ja no és militant del partit, tot i que mantingui amistat amb alguns membres de PxC i de Tramuntana.
      Gómez Montero va entrar a PxC en el seu Congrés de constitució d'octubre de 2002, sent nomenat president de les joventuts de PxC. Quan l'octrubre de 2010 el Secretari General de PxC, Pablo Barranco deixa el partit, acusarà Gómez Montero d'enviar-li mails anònims amenaçadors. Mails gens amistosos que també rebria la mà dreta d'Anglada, Marta Riera.
         S'ha de dir que en el Ple de constitució de l'Ajuntament de Santa Coloma de juny de 2011, va ser denunciat -i posteriorment condemnat- per agredir a un ciutadà indignat que el va escridassar.    També va ser polèmic l'escrit que va publicar al butlletí municipal el passat gener sobre l'alcaldessa Nuria Parlon   "12 días bajo el reinado de Núria en el país de la maravillas" (clica per llegir el cas i la denúncia) que va motivar la reprovació de la resta de grups municipals i l'anunci d'una denúncia o querella per incitar a la xenofòbia. Com vereu en l'article del butlletí municipal es refereix a "persones d'ètnia espanyola", com si ser espanyol o de la Península Ibèrica (tret de Portugal),i  fill i net de persones espanyoles o ibèriques fos antropològicament  una ètnia. Durant aquests dos anys, ha destacat pels insults i comentaris de despreci cap a altres regidors i grups municipals, que sovint combina amb cites literàries de Milan Kundera o altres escriptors. Es defineix ecologista i dentitari i manifesta ser vegetarià. Parla diversos idiomes, entre els que destaca l'anglès i el suec, país al que ha viscut i treballat.

GENT DE GRAMENET CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ DE REBUIG PER DILLUNS:

Clica per anar a la convocatòria


Gómez Montero en en el Ple de fa dos mesos (foto Directa.cat)

 
Malgrat que la resta de grups municipals del govern i oposició, des del PP a Gent de Gramenet han signat un comunicat donant per bona la versió del treballador agredit i denunciant els fets, PxC diu que l'agressor ha sigut Jordi Pastor. Adjunto twitt de Josep Anglada i comunicat de PxC.
 La ex militant de PxC de L'Hospitalet, Montse Martínez García, fins fa mig any present sempre als plens de L'Hospitalet i força compromesa amb PxC, que ha deixat el partit, ha tuitejat això, qualificant també de muntatge o exageració les ferides del regidor de L'Hospitalet, Alberto Sánchez


VERSIÓ DE PxC:
NOTA DE PRENSA: El regidor de PxC Juan Montero agredido por parte de un famoso miembro de la extrema izquierda en el consistorio de Santa Coloma de Gramenet

El regidor del grupo municipal de PxC Juan Montero, ha sufrido una agresión dentro del consistorio por parte de uno de los miembros más destacados de la extrema izquierda de Santa Coloma de Gramenet. A consecuencia de dicha agresión, el regidor de PxC ha recibido asistencia médica y se encuentra convaleciente.

Montero afirma que nadie del equipo de gobierno o de la oposición se ha puesto en contacto con él para interesarse por su estado, verificar o contrastar la versión que han ido extendiendo entre las redes sociales varios regidores contrarios a PxC, que haciéndose eco de la versión que se está lanzando desde medios de Extrema Izquierda (afines a Gent de Gramenet) están injuriando y calumniando al regidor desde distintas plataformas digitales.

El regidor de PxC declara que estamos en un estado de derecho y que jamás el comentario de una persona puede valer para imputar a un ilícito a persona alguna, en tanto en cuanto no se ha producido una resolución judicial que así lo establezca. Sería oportuno que los representantes de los ciudadanos se abstengan de emitir acusaciones frente a una persona, cuando su función debe ser velar por el respeto a los derechos constitucionales siendo la presunción de inocencia uno de sus máximos pilares.

Debido a ello el cargo electo de PxC estudia querellarse por injurias y calumnias con los miembros del equipo de gobierno y de ciertos partidos oportunistas de la oposición que han intentado manipular los hechos para sacar rédito electoral.
ACTUALITZAT A 24 D'ABRIL:
El 23 d'abril s'havia de celebrar el judici ràpid per la denúncia d'agressió a Pastor, i es va haver de suspendre, segons Gent de Gramenet (clica)  en no haver-se'l pogut localitzar per donar-li la notificació. tampoc se li va poder donar la notificació fa uns mesos per tal que fes efectiu el pagament de la multa o indemnització per la condemna per una anterior agressió.
 

1 comentari:

  1. Este "Señor" Gomez,es un fascista, su comportamiento en el tiempo que esta de concejal lo a demostrado, si las actas de los plenos recoge los insultos dedicados a Gent de Gramenet, como al publico y al resto de grupos excepto al PP, sin contar las agresiones, este "Sr", no debería estar
    andando por las calles.

    ¿La pregunta es como se a permitido llegar asta esta situación?

    Hay que inhabilitarlo, como concejal, así como a su propio partido por fascista y cobarde.

    ResponElimina