dimecres, 3 de juliol del 2013

TRES MESOS DESPRÉS DE LA DIMISSIÓ DEL REGIDOR DE PxC DE SANTA COLOMA, GERARDO E. SERRANO, LA nº 9 DE LA LLISTA QUE S'HAVIA ANUNCIAT QUE EL SUBSTITUIRIA I UN EXEMPLE D'IMMIGRACIÓ BLANCA I IDENTITÀRIA RENUNCIA A PRENDRE POSSESSIÓ DE L'ACTA DE REGIDORA AL PLE D'AHIR

Fa quatre mesos que el nº 3 de la llista de PxC, Gerardo Esteban Serrano Corpas, va anunciar que deixaria el lloc de regidor de Santa Coloma. Mentre, el n 2 de la llista i actual portaveu, Juan Gómez Montero es va veure va protagonitazar una agressió dins l'ajuntament al treballador de Gent de Gramenet, Jordi Pastor (clica) i seria condemnat per tal fet. 
Gómez Montero va anunciar que el regidor dimissionari seria substituit per la nº9 de la llista "Christie Demeuldre", una jove d'origen belga "exemple de la immigració blanca e identitària". Però arribada l'hora d ela veritat, en el Ple d'ahir es va anunciar que aquesta persona renunciava a ocupar el càrrec de regidor. Per què serà.

Segons m'ha explicat Gómez Montero ha renunciat donat que  "no se puede vivir con 200€ y ser regidor requiere de compromiso y dedicación. Esta chica se tuvo que ir el año pasado de Santa Coloma xq tienen 2 hijos y no tenían trabajo ninguno de los dos, ahora ha encontrado un trabajo que por horarios le imposibilitaría venir al pleno pero sí podría venir a la comisión, le dije que mejor no tomara el cargo."


LLISTA DE PxC DE SANTA COLOMA I BALL DE REGIDORS I RENUNCIES. Obtenen 3 regidors.

  1. SERGIO PALOMO CHILLERÓN (dimiteix fa un any) Va militar a Estado Nacional Europeo
  2. JUAN GOMEZ MONTERO (Esdevé cap del Grup Municipal) Va militar a Estado Nacional Eu
  3. GERARDO ESTEBAN SERRANO CORPAS (Dimiteix fa tres mesos)
  4. RAQUEL MONREAL GOMEZ (Renuncia a ser regidora)
  5. VERONICA GOSENDE ESTEVEZ (Renuncia a ser regidora)
  6. LUIS MUÑOZ MUÑOZ (Es nomenat regidor en el lloc de Sergio Palomo, però plega als 5 mesos)
  7. ESTEBAN ESCRIBANO SAAVEDRA (Substitueix a L. Muñoz) Va ser candidat  de Democracia Nacional
  8. JOSE LUIS MIRANDA CARMONA (Renuncia a ser regidor)
  9. CHRISTIE DEMEULDRE GUYAUX (S'havia anunciat com a nova regidora en plegar Gerardo Esteban, però ahir es va anunciar que no accepta el càrrec)
7 DE CADA 10 AJUDES SÓN PER AUTÒCTONS
 Prèviament al Ple ordinari, en el que Gómez Montero va tenir les seves habituals sortides de to, se'n va celebar un extraodinari on el Defensor de la Ciutadania, Fernado Oteros, va presentar el seu informe anual i va donar la dada que 7 de cada 10 ajudes són per ciutadans autòctons. A Santa Coloma el 22% de la població és estrangera.


TAMBÉ RENUNCIEN EL DOS REGIDORS DE GENT DE GRAMENET

Ahir al Ple van presentar la renuncia els dos regidors de Gent de Gramenet, grup proper a la CUP,  Gabriel Andrés Manzanero i Guida Martín Tordera. Ells dos van entrar a l'ajuntament fa onze mesos en dimitir els anteriors. Jo fa uns mesos vaig escriure que m'agradava com parlava la Guida i li augurava un compromès futur polític, com a l'ex regidora de la CUP de Vic, Georgina Rieradevall, llavors diputada. I poc després Rieradevall renunciava també a l'acta de diputada sense donar ella mateixa les explicacions. 
Segons l'exregidor Aitor Blanc,  la Guida i en Gabriel "deixen la regidoria pel compromís signat al Codi Ètic de Gent de Gramenet, i pels compromisos electorals de Gent de Gramenet: la rotativitat de càrrecs anual". Com ja va fer ell mateix i la Teresa Franco l'any anterior.
 Explicació de Sergi Arnau, un dels futurs regidors de GdG (clica)


Resum del Ple fet per premsa de l'Ajuntament, clica.

1 comentari:

  1. Pel que fa al darrer fet, la Guida i en Gabriel deixen la regidoria pel compromís signat al Codi Ètic de Gent de Gramenet, i pels compromisos electorals de Gent de Gramenet: la rotativitat de càrrecs anual. Com ja vam fer jo mateix i la Teresa Franco l'any anterior.

    Salut.

    ResponElimina