dimecres, 2 d’octubre del 2013

SOLITARI ESPERPENT AL PLE DE SANTA COLOMA AMB INSULTS REITERATS. Un cop més les sortides de to i monòlegs de Gómez Montero deixen en segon pla la gestió municipal i el debat entre el govern PSC-ICV-EUiA-CiU amb l'oposició responsable de GdG i PP

Plataforma per Catalunya va tornar a oferir un trist espectacle al Ple Municipal d'ahir a Santa Coloma de Gramenet, tot i que una de les tres places de regidors que va obtenir el maig de 2011, una continua vacant des de fa vuit mesos, donat que sembla que cap membre de la llista vol acompanyar al cap de PxC, Juan Gómez Montero, i que l'altra regidor de PxC, Esteban Escribano, que forma part del consistori, es va absentar quan encara no s'havia arribat a la meitat.

Gómez Montero, després d'una setmana que algú, sembla, del seu entorn actual o recent, havia fet arribar a altres regidors i a diferents periodistes fotos i informacions, certes o falses, relatives al seu passat polític, alguna totalment certa sobre un familiar proper seu, i d'altres de tipus personal, en cap cas publicables, va convertir el ple en un esperpent d'insults i monòlegs.  No pretenc resumir aquí els acords del Ple que ja estan explicats als dos enllaços de sota de l'Ajuntament i de Gramenet 2.0. 

El portaveu de PxC va aprofitar tots els punts de l'ordre del dia per agotar o superar el temps màxim reglamentari que té cada grup per insultar a tort i a dret, encara que el punt que es votava no tingués res a veure amb que ell argumentava, cosa que va provocar que durés mé de cinc hores. Va dir que "el 99% dels qui treballen a l'Ajuntament són púrria" que "asseuen a l'Ajuntament per no fer res, per cobrar i no serveixen per a res".  Va qualificar a l'alcaldessa d'actuar o ser una noia adolescent. Va insinuar que el regidor Esteban Serrano era corrupte o prevaricava, i va qualificar una i altra vegada als regidors de Gent de Gramenet de ser amics dels terroristes i de l'estalinisme.  No només agotava o superava el temps màxim amb el seus monòlegs insultants, sinó que diverses vegades va interrompre als regidors d'altres grups sense estar en l´ús de la paraula. Unes afirmacions que en molts altres ajuntaments haguessin motivat l'expulsió immediata del Ple. 

Juan Gómez Montero al Ple d'ahir parlant amb to despectiu.


 L'alcaldessa Núria Parlon el va haver de cridar a l'ordre vàries vegades si bé no el va expulsar tot tenir-ne motius.

EL CATALÀ MAI NO S'HA PROHIBIT

En relació a la moció de suport al Correllegua -aprovada amb els vots de CiU, PSC, ICV-EUiA i Gent de Gramenet, Gómez Montero va dir que el català mai havia estat prohibit a Catalunya, que l'objectiu de la moció "era sembrar odi i divisió" i va qualificar l'arenés de dialecte del català. Comentaris que igual que els que va fer amb motiu de la moció de Gent de Gramenet i l'Assemblea Groga de Santa Coloma (comunitat educativa contra les retallades demanant declara Wert i Rigau persones non grates), va motivar que el públic el repliqués amb exclamacions d'indignació. 
En algun moment, quan ell era l'únic regidor de PxC a la sala, després de carrergar contra el punt que es presentava va dir amb un to de superioritat o de perdonavides: "Anàvem a votar que no però mira... Va votarem que sí. A veure que fan!"


De les tres cadires de PxC, una és buida des de fa 8 mesos. Una altra també ho va estar la segona meitat del Ple.


Gómez Montero, sol a la seva bancada semblava que ahir estava més irritat que altres vegades.

Alexandra Sevilla d'Iniciativa, defensant la moció contra una intervenció a Síria


"OJALÀ  PUTIN ENVAEIXI EUROPA!"   SÍRIA I LES MOCIONS DEL BURKA

Quan la regidora ecosocialista, Alexandra Sevilla va defensar la moció d'Iniciativa i el PSC contra una eventual intervenció militar a Síria, Gómez Montero va fer una aferrissada defensa de Baixar al Assad i de la postura de Rússia en el conflicte, arribant a dir que "ojalà que Putin envaeixi un dia Europa" i acabi amb l'ordre actual.  La moció es va aprovar amb el vots de tots, tret del PP. La portaveu del PP, Mari Carmen Sáez va defensar la posició del govern espanyol, tot remarcant que si en algun moments es decidia una intervenció armada Espanya creia que només estaria legitimada si l'aprovava el Consell de Seguretat. Sáez va intervenir en la majoria de punts del ple i va votar en contra de diversos acords i mocions, però el seu discurs educat i  raonat com a oposició quedava eclipsat pel to i la durada de les intervencions de Gómez Montero. El seu tarannà és molt diferent al de Xavier García Albiol a la veïna Badalona, i aquest fet seria motiu de reflexions sobre si és millor o pitjor que el discurs demagog i islamòfob l'adopti el PP i pugi en vots o ho faci PxC, com a Santa Coloma.

M Carmen Sáez, del PP
Com a molts altres municipis PxC va presentar una moció en relació al burca i el nicab, que no es va aprovar. El PP va presentar una esmena (a sota hi ha els tres textes) que tampoc es va aprovar. Si que es va aprovar, en obtenir els vots de PSC i CiU una donat-se per assebentast de l'acord del parlament de Catalunya per estudiar els supòsits en els que s'hagi de regular o prohibir el cobriment del rostre en l'espai públic, que es redacti un projecte de llei, i que es doti als ajuntaments de mitjans i eines per aplicar-la i per mediar en els casos d'inconpliment. 
 

GÓMEZ MONTERO NEGA QUE DIRIGENTS DE PxC S'HAGIN REUNIT AMB ALBA DAURADA A GRÈCIA

 Sergi Arnau amb Gómez Montero al fons
PxC va presentar també una moció per tal que s'elimini l'aformament a parlamentaris subjectes d'imputació judicial, cosa que motiva que el seu cas passa a ser intruït al Tribunal Superior de Justícia o al Tribunal Suprem. Gómez Montero va dir que PxC era l´únic partit sense càrrecs imputats, va carregar contra la classe política i va qualificar de nou a Gent de Gramenet d'amics dels terroristes i dels crims d'Stalin.

A diferència del que feien altres vegades Gent de Grament (grup proper a la CUP), el nou regidor de Gent, Sergi Arnau, va rebatre el discurs de Gómez Montero en aquesta moció com també ho va fer en relació a les seves manifestacions sobre la moció sobre educació i el Correllegua. Així Arnau va recordar a Gómez Montero que dirigents del seu partit s'havien reunit recentment amb
Nikolaos Michaloliakos, líder de l'Alba Daurada i amb el diputat Ilia Kasiriadasis, partit considerat des de fa uns dies grup criminal i terrorista per les autoritats gregues. 

Gómez Montero va negar que cap dirigent de PxC s'hagués reunit amb líders d'Alba Daurada, reunions de les que ha mostrat imatges el la Directa (clica) en les que s'hi veuen a Segio Concepción de Salt, líder de les Jovgentuts Identàries X Catalunya, i a Alejandro Fernández, ara cap de PxC a Sabadell. Aquest últim, fins i tot, s'ha tatutat l'emblema d'Alba Daurada. També són proves de  l'empatia de PxC amb Alaba Daurada diversos escrits i tuits de Josep Anglada o del Secretari de Ralacions Nacionals i Internacionals Enric Ravello lloant l'ascens electoral d'aquest grup.

Tot i que és cert que PxC forma part d'una aliança amb el FPO austríac, el FN francès, la Lliga Nord i el Valms Belang belga, a la que no s'ha integrat Alba Daurada -que aquest mesos s'ha mantingut al marge de les tres aliances internacionals identàries- PxC no només ha lloat el seu missatge i les seves formes i s'ha reunit amb ells, sinó que també l'ha imitat en la manera de vestir i actuar de les Joventuts el tarannà d'Alba Daurada.


Sergio Concepción amb Nikolaos Michaloliakos

Alejandro Fernández amb el diputat Ilia Kasiriadasis


Membres de PxC al Ple de Vic el passat 1 de juliol, vestint de negre i amb emblemes semblants als d'AD. Hi veiem a Sergi Concepción i Alejandro Fernández, que aquest estiu s'han reunit amb els màxims líders d'AD.

Llegir crònica del Ple de Jordi Corachan a Gramenet 2.0
Llegir resum del ple a la web municipal (clica)

Falta repassar....

4 comentaris:

  1. Mai he votat però tinc que dir que de puta mare. Visca PxC i fora els corruptes. Fora els parasits de l' Ajuntament.

    ResponElimina
  2. Tontos són els qui fan tumpteries.

    ResponElimina