dissabte, 12 d’octubre de 2013

LES ALTRES MANIFESTACIONS. SANTS, PÇ CATALUNYA, FRENTE X ESPAÑA, P MERCÈ, I MSR

Avui 12 d'octubre s'han celebrat també altres manifestacions de diferent signe.
ANTIFEIXISTES A SANTS. NO AL FEIXISME, #No12o     Des de les 8 del matí  s'han concentrat a la Pç de Sants per evitar que intentés sortir d'allà la manifestació de La España en Marcha.
A les 11 més de 500 persones  s'han manifestat fins l'Estació de SantsPROP D'UN MILER DE PERSONES A LA CONCENTRACIÓ MANIFESTACIÓ D'UNIVERSITAT

Prop d'un miler de persones han participat a la manifestació antifeixista de la Pç Universitat. 
Hi havia un fort desplegament policial per evitar que es juntessin amb els de Pç CatalunyaANGLADA, BELLALTA  I CASAL TRAMUNTANA A LA MANIFESTACIÓ UNIONISTA I CONTRA LA CONSULTA DE Pç CATALUNYA 

Valoració del Casal Tramuntana de la manifestació (clica)
                                         

 Twitt fet per Anglada després de la manifestació (dilluns l'ha retirat)
Actualitzat: Aglada torna a posar el tuit de les guarres i princeses....  Josep Anglada, el secretari general de PxC, Robert Hernado, el secretari d'organització David Parada i el Vicepresident, August Armengol, entre els participants a la concentració.

Ex dirigent de PxC, Gerard Bellata, que ha creat el Partit Espanyol de Catalunya, també va ser-hi acompanyat del seu amic i aliat, Armando Robles d' Alerta Digital (clica per llegir), que ha publicat un titular força exagerat sobre Bellata.
 

MANIFESTACIÓ AUTORITZADA D'URQUINAONA A Pç ESPANYA DE FENTE JOVEN ESPAÑOL-FRENTE POR ESPAÑA
Uns 25 membre d'un col·lectiu, sembla de nova creació, Frente X España, han fet una manifestació autoritzada des d'Urquinaona a Pç d'Espanya, pujant per Passeig de Gràcia, seguint pel carrer Diputació. Anaven seguits per deu furgonetes de la Brigada Mòbil i un nombrós grups de policies de paisà. 
Cridaven "Artur Mas a la cámara de gas" o "Libertad presos patriotas" i "Josué libertad".
En diversos moments s'han encarat amb veïns que tenien estelades als balcons amb creuaments d'insults.

Anaven seguits per 10 furgonetes de la Brigada Mòbil


ACTE UNITARI, 12-O, RES A CELEBRAR, A LES 19 h, Pç de la Mercè.

No a la impunitat del feixisme!
* Contra el genocidi i el racisme
* Per la sobirania dels pobles
* Per la convivència en la diversitat

 Més d'un miler de persones assiteixen a l'acte polític i musical convocat per Unitat contra el Feixisme, FEDELATINA, associacions diverses i partits polítics 
Entre el públic hi ha diputats d'ERC, PSC, ICV i EUiA.


  MANIFESTACIÓ DEL MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (MSR) I ACCIÓN NACIONAL REVOLUCIONARIA (ANR) A MADRID

El MSR, que no forma part de La España en Marcha, en discrepar de qüestions com els drets de les autonomies historiques, i que l'any passat va ser a l'acte de Pç Catalunya, va convocar una manifestació a Madrid per la República Social Española. Es va sumar a la convocatòria Acción Nacional Revolucionaria (ANR), que inicialment va formar part de La España en Marcha.

Hi han assistit uns sis-centes persones.   Informació de la manifestació a El Occidental.es.
Informació a Tribuna de Europa (òrgan del MSR) 

3 comentaris:

  1. Això que dius de "discrepar de qüestions com els drets de les autonomies històriques" d'MSR respecte de La España en Marcha, quina posició tenen LEEM i quina MSR?

    ResponElimina
  2. No deja de ser curioso que un medio informativo de la extrema derecha como El Occidental, vinculado a Respuesta Estudiantil y por consiguiente enfrentado a las juventudes del MSR, Liga Joven, no mencione a los convocantes de esta manifestación, el Movimiento Social Republicano.

    ResponElimina
  3. Cierto, pero el MSR todavía no ha hecho comunicado de prensa ni nota sobre la manifestación

    ResponElimina