dimecres, 28 de maig del 2014

EL JUTGE DENEGA LA RESTITUCIÓ CAUTELAR D'ANGLADA A LA PRESIDÈNCIA DE PxC EN ENTENDRE QUE EL JUDICI SE CELEBRARÀ AVIAT

El jutge José Luis Gómez Arbona, en l’auto 219/14, de 28 de maig, ha rebutjat dictar un mesura cautelar de restitució provisional de Josep Anglada en la presidència de PxC, que va demanar Anglada a la vista oral celebrada dilluns.  El jutge considera que el judici que ha de resoldre la legalitat de la seva destitució i posterior expulsió se celebrarà aviat per la qual cosa no cal la mesura.
Mentre per la direcció de PxC aquesta resolució confirma "la transparència i el rigor en el procediment seguit en el seu moment per consumar la destitució de l'expresident" (llegir a la web de PxC), Anglada, en un extens comunicat, considera que la resolució no li nega la raó, sinó que, tot i reconèixer que la destitució i expulsió pot ser dubtosa, creu que donada la proximitat del judici, serà llavors quan s'haurà de decidir. 
 Segons Anglada "estem, doncs, davant de qüestions purament processals i formalistes que no entren en cap moment a pronunciar-se sobre el fons de l’assumpte. Però els demandats han explicat una història completament diferent sobre la decisió del jutge que diu textualment que  “no puede considerarse infundada la petición de medidas cautelares” (punt sisè de l’auto, pàgina 4).
En aquest sentit Anglada ha manifestat que “vaig demanar mesures cautelars perquè temia que el judici pogués trigar més d’un any, però com que sembla que serà ben aviat, ja li m'està bé la resolució adoptada, tot i que no descarta recórrer a l’Audiència Provincial si el senyalament fos per després de l’estiu”. 


Ara caldrà veure com interpreten la resolució l'alcalde de Vic i la secretària municipal als qui Joan Carles Fuentes tornarà a demanar que Anglada sigui destituït del càrrec de portaveu del grup municipal de PxC de Vic
dImatge del judici (vídeo El 9 Nou)
Veure vídeo de El 9 Nou sobre la vista oral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada