dimarts, 13 de maig del 2014

LA ESPAÑA EN MARCHA, DEMOCRACIA NACIONAL I MSR NEGUEN SER AUTORS DE L'ATEMPTAT AL PI DE LES TRES BRANQUES

En relació a l'atemptat al Pi de les Tres Branques de Castellar del Riu, que ha aparegut aquest matí amb una de les branques serrades, els principals grups d'ultradreta espanyolista que es presenten a les eleccions europees en neguen l'autoria.

Així, Jordi de la Fuente, que fou cap de llista del Movimiento Social Republicano (MSR) les passades eleccions catalanes i és coordinador de campanya de les eleccions europees, ha negat que el MSR en sigui l'autor. "Nosaltres fem les coses d'una altra manera", ha dit, recordant que el passat 18 de juliol van posar una bandera espanyola a l'arbre, però sense malmetre'l

Foto s'avui: @rignasirl


 Jordi de la Fuente, tallant una estelada

La España en Marcha autora de l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid, integrada ara per Alianza Nacional, Nudo Patriota Español, La Falange (FE) i Movimiento Católico Español, en boca del seu portaveu i president d'Alianza Nacional, l'advocat Pedro Pablo Peña, també ha negat la seva autoria, tot discrepant de l'acció. "Nosaltres no faríem mai una cosa així perquè un arbre centenari, encara que estigui sec, és patrimoni de la natura i s'ha de respectar".

Pedro Pablo Peña

Pel que fa a Democracia Nacional, que es presenta a les eleccions al marge de La España en Marcha, el seu president Manuel Canduela quan li he preguntat si eren els autors ha manifestat desconèixer l'acció. Altres membres de DN a Catalunya han manifestat no tenir res a veure. 
Foto de l'acció del MSR el passat juliol al Pi de les Tres Branques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada