dijous, 26 de febrer del 2015

PxC IMPULSA EL MOVIMENT ISLAMÒFOB PEGIDA QUE CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ L'11 DE MARÇ A L'HOSPITALET


(Actualitzat: L'acte canvia de lloc. No es farà a la plaça de l'Ajuntament)
Després de la suspensió de la manifestació que s'havia de fer a L'Hospitalet el 28 de gener contra la islamització d'Europa, convocada pel desconegut PECIDO, Patriotas Españoles contra la Islamización de Occidente, el twitter de Patriotas Uropeos contra la Islamitzación de Occidente PEGIDA, ha anunciat una concentració a L'Hospitalet pel proper dimecres 11 de març, convocatòria que ha estat difosa i explicada a la web de Plataforma per Catalunya.

De fet, cinc dies després dels atemptats de París del 7 de gener, el Secretari Genetal de PxC, Robert Hernando, i el regidor de L'Hospitalet, Daniel Ordóñez, van participar a la manifestació islamòfoba de PEGIDA a Dresden i van contactar amb el seus promotors per crear a Catalunya i Espanya un moviment similar.

Pegida ha estat creat a Alemayna per Lutz Bachmann, un personatge tèrbol i polèmic de 41 anys, propietari d'una agència de fotografia i relacions públiques. Bachmann reconeix que ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per diversos delictes entre els que hi ha conduir begut, agressions i un robatori. PEGIDA ha viscut una ruptura interna fa unes setmanes quan Bachmann va penjar al seu Facebook unes fotos d'ell caràcteritzat com Adolf Hitler.

De cara les eleccions muncipals del proper mes de maig, en que la immigració havia sortit de l'agenda política i mediàtica, confia que impulsant aquest moviment islamòfob pugui recuperar protagonisme i evitar la fuga dels seus votants cap a formacions com Podemos i Ciutadans.  

En el comunicat penjat a la seva web, PxC "demana als seus militants, simpatitzants i votants que acudeixin a aquesta concentració sense por i sense complexos, defensar la nostra identitat i les nostres costums"
 Hernando i Ordóñez a Dresden
La convocatòria, després suspesa, d'una primera concentració islamòfoba a L'Hospitalet pel 28 de gener, va motivar una concentració en favor de la convivència i contra la islamofòbia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada