dimecres, 16 de setembre del 2015

SOLUCIONA (Armando Robles d'Alerta Digital) PROPOSA A JOSEP ANGLADA ENCAPÇALAR UN NOU PROJECTE ULTRA O IDENTITARI A LES ELECCIONS ESPANYOLES AMB ANGLADA DE CAP DE LLISTA POTSER A MADRID O A CEUTA O MELILLA

Després dels desastres electorals de la ultradreta espanyola a les passades eleccions municipals, que ha motivat un acord de fusió entre Plataforma X Catalunya, Partido X La Libertad y España 2000 i el trencament o desaparció de La España en Marcha, el partit Soluciona, que presideix el periodista propietari d'Alerta Digital, Armando Robles, ha proposat a Josep Anglada que encapçali una possible candidatura a les eleccions espanyoles, cosa que faria que potser el polític vigatà encapçalés la llista a Madrid bé com a candidat a la Presidència del Govern, bé com a cap de llista a Ceuta o Melilla, ciutats on tots els partits, també el PP, tenen dirigents i regidors musulmans.
La proposta se li ha fet a Anglada aquest matí en una reunió a Barcelona, i Anglada ha acceptat en principi sumar-se i coliderar el projecte, si es donen una sèrie de condicions, sobretot de tipus logístic i material, per tal que la candidatura pugui fer una campanya àmplia. De tota manera Anglada i Soluciona haurien d'aconseguir els avals de regidors o les signatures d'electors que s'exigeix des de fa uns anys per concorre a les eleccions generals i autonòmiques a les formacions extraparalamentàries.
Abans, però, Anglada espera resoldre el plet que té amb la direcció de PxC sobre la legalitat de la seva destitució i expulsió, si bé ell, encara que fos restituït en el càrrec, dóna per amortitzada la sigla de Plataforma X Catalunya. Anglada té també altres plets amb la direcció de PxC, uns que li han posat per apropiació de diners, i la imputació que pesa sobre el Secretari General de PxC, Robert Hernando i altres membres de l'Executiva, per la presumpta temptativa d'homicidi i atemptat a la seva persona. Anglada també està pendent del judici que se celebrarà a Vic el 24 de novembre pel l'agressió a dos joves a Vic l'abril de 2012.     


Soluciona va néixer fa nou mesos de la mà del periodista Armando Robles i Alerta Digital, i va estar a punt de presentar-se a les eleccions europees, si bé a última hora va anunciar que no ho feia a causa d'un accident de cotxe de la persona que portava la documentació i els avals cap a la Junta Electoral. aquesta versió va ser posada en dubte per altres grups ultres. Sí que es va presentar a les eleccions municipals de Màlaga amb Armando Robles de cap de llista i va obtenir 1.151 vots, el 0,50%.
Sembla ser que després de la patacada del Partido X La Libertad PxL de José María Ruiz Puerta i de Plataforma X Catalunya a les municipals, Robles vol aprofitar el buit que s'ha generat en l'espai polític ultra per ocupar-lo. Però repeteixo que caldrà veure com aconsegeuixen els avals i més recordant el què es va dir quan, hores abans de tancar-se el termini per la candidatura a les europees, Soluciona van anunciar que no es presentava a causa de l'accident de trànsit de qui portava la documentació.
Anglada en aquest moment és regidor per Plataforma Vigatana i tenia previst legalitzar una sigla d'àmbit català en el moment que es clarifiqués el plet que té contra la direcció de PxC per la seva expulsió i destitució. Té actualment el suport de molts exmilitants i exregidors de PxC i si aquest acord amb Soluciona es materialitza s'aturaria el projecte de crear un nou partit d'àmbit català.

Armando Robles a la `presentació de Soluciona  a Barcelona el passat 2 de març           
El llibreter ultra, Pedro Varela, a la presentació de Soluciona  a Barcelona
  Acte de presentació de Soluciona a Barcelona amb Democracia Nacional
 
Anglada ara és regidor de Plataforma Vigatana

1 comentari:

  1. Un juez envió a la cárcel al librero nazi Pedro Varela por vender libros de Hitler y negar el holocausto.¿Se atrevería ese juez a enviar a la cárcel a un librero comunista por vender libros de Stalin y negar los millones de muertos del estalinismo?. Evidentemente que no. En el primer caso queda como juez progre y guay, y en el segundo caso quedaría como un juez facha y reaccionario.

    ResponElimina