dimarts, 23 d’agost del 2016

ANGLADA ES SONDEJAT A MADRID PER UN POSSIBLE NOU PROJECTE POLÍTIC ULTRA A NIVELL ESPANYOL. Anglada visita l'Hogar Social Ramiro de Ledesma. El proper gener tornarà a Madrid per una segona ronda de contactes.

Josep Anglada, acompanyat d'altres membres del seu partit, des de fa un mes anomenat "SOM IDENTARIS", va mantenir dijous i divendres passat diverses reunions amb coneguts militants i dirigents ultres de la capital d'Espanya, orfes de projecte polític després de l'enfonsament de La España en Marcha, i decebuts o no vinculats al projecte de confluència sota la sigla de "Respeto" del fracassat Partido X La Libertad, amb el que queda de PxC i España2000. Aquest enfonsament de la ultradreta va quedar de manifest amb l'absència de candidatures a les passades eleccions generals a la majoria de cicunscripcions, tret de les de les de Falange Española de la JONS.
Així Anglada es va reunir amb Eduardo Núñez, president de l'Asociación Cultural de Amigos de León Degelle (cap de les SS que es refugià i morí a Espanya) que en els seus incis havia donat suport al projecte de PxL, amb Fernando Matínez García, autor d'un llibre qüestionant l'Holocaust, amb Nacho Larrea del programa de ràdio digital La Hora del Café, i amb Francisco Lanzas de Sierra Norte Digital. També es va reunir amb Melisa Domínguez Ruiz, líder de l'Hogar Social Madrid Ramiro de Ledesma, ubicat després del se desallotjament al barri de Tetuán a la seu de l'antic NODO de TVE.

Anglada va anar a Madrid acompanyat del Secretari d'Organització i exregidor de Canovelles, Ricard Buñuel, del responsable de les joventuts, Jordi Barba, i del militant de SOMI, Álvaro Fernández, que resideix temporalment a Madrid.
Anglada tornarà a Madrid d'aquí quatre mesos, segurament a mitjans de gener de 2017, donat que hi ha qui veu en ell l'única persona amb ganxo mediàtic per iniciar un nou projecte d'àmbit espanyol al que SOMI hauria de donar suport. Sorpren que Anglada s'hagi reunit amb aquestes persones del sector de tradició clarament ultra, neonazi o postfranquista, donat que ell va dir fa dos mesos que se'l va expulsar de PxC per haver-se enfrontat "amb els fatxes i ultres" que manaven a PxC.


 Anglada a la porta de l'Hogar Social Madrid Ramiro de Ledesma. A la seva esquerra Eduardo Núñez, president de l'Asociación Cultural de Amigos de León Degrelle. Els tres de l'esquerra de la imatge són Álvaro Fernández, Jordi Barba i Ricard Buñuel.

1 comentari:

  1. Sierra Norte Digital parece estar ligado a Cadena Ibérica. Melisa del HSM es una habitual de Cadena Ibérica. El Digital Viral e Ikusle, que igualmente están promocionando a Anglada, también están ligados a Cadena Ibérica. Detrás de toda esta promoción de Anglada en detrimento de #Respeto parece estar Cadena Ibérica. Ahora bien, ¿quién hay detrás de Cadena Ibérica? ¿Qué ha motivado la ruptura con #Respeto?

    ResponElimina