diumenge, 25 de setembre de 2016

75 NEONAZIS ES CONCENTREN DAVANT LA LLIBRERIA EUROPA DEMANANT LA SEVA REOBERTURA I L'ARXIVAMENT DEL PROCEDIMENT PENAL CONTRA PEDRO VARELAAhir dissabte a la tarde uns setanta-cinc ultres vinguts de diferents lloc de l'Estat, van manifestar-se davant la Llibreria Europa de Barcelona demanant l'arxivament del procés judicial contra Pedro Varela i els responsables d'Ediciones Ojeda i la reobertura de la llibreria. La llibreria fou tancada el passat 8 de juliol, i Varela i altres quatre persones estan encausades. 
Si bé Pedro Varela ha participat aquest estiu en diversos actes en  favor seu (veure vídeo de sota de l'acte de la fa una setmana a València) ahir no va ser a la concentració de Barcelona en la que la majoria dels assistents eren de l'entorn de Plataforma per Catalunya, el desapregut Casal Tramuntana, els ultres del Sabadell i el seu entorn, de l'associació neonazi o hitleriana Devenir Europeo, militants o exmilitants del Movimiento Social Republicano (MS), així com ultres habituals de la llibreria Europa i amics de Pedro Varela i els altres imputats. 
Com en actes anterior el Mossos d'Esquadra van fer un dispositiu per evitar confrontació al carrer.
A la imatge -agafada de twitter i Facebook- veiem, segon per l'esquerra amb pantalons curts,  Jesús Vallés, que després militar com a dirigent a Los Verdes de Aragón, acabaria entrant al MSR. Al seu costat amb americana l'escriptor revisionista  barceloní, Joaquín Bochaca, autor de llibres com "El mito de los seis millones". Bochaca és una persona peculiar donat que, sense renunciar a les seves idees ultres, fa tres anys va fer-se independentista penjant l'estelada al balcó de casa seva. A l'extrem dret de la pancarta veiem a l'ex militant de Plataforma per Catalunya al Vallès Occidental, Didac Gónzalez.
   
L'ex Los Verdes i impulsor del MSR a Aragó, Jesús Vallés (pantalons curts) va ser un dels que va fer un parlament en favor de Pedro Varela

Acte de Pedro Varela a València la setmana passada
 Joaquín Bochaca, un dels escriptors negacionistes de l'Holocaust espanyols, que va participar ahir a l'acte és independetista 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada