dimecres, 23 de maig del 2018

CONVOCADA MANIFESTACIÓ PER DIUMENGE A BARCELONA PER DONAR SUPORT A LA TANCADA D'IMMIGRANTS I CONTRA LA LLEI D'ESTRANGERIA


La Tancada Antiracista, per la regularització d'immigrants i contra la Llei d'Estrangeria que va començar el dissabte 21 d'abril a l'antiga Escola Massana de Barcelona, que pretén dinamitzar la lluita dels sense papers i aconseguir regularitzacions com es va fer amb les tancades a Barcelona de l'any 20012005 ha convocat una manifestació per aquest diumenge 27 de maig al migdia a la Plaça Catalunya de Barcelona. A la convocatòria s'han adherit més de 400 entitats organitzacions, entre les que hi ha Barcelona en Comú i En Comú Podem. 
Els representants de la tancada s'han reunit amb diverses administracions i partits polítics demanant aconseguir la derogació de la llei d'estrangeria, més facilitat per l'empadronament i l'aplicació de qüestions que no nega la llei d'estrangeria, però si limita el seu reglament, com la possibilitat de regularitzar-se amb contractes inferior a l'any o de menys de 40 hores setmanals. 
A sota hi ha el vídeo de la presentació de la manifestació feta avui. Personalment crec que perquè una campanya així tingui èxit, s'ha de fer en un moment en que les administracions: Delegació del Govern Central, Congrés dels Diputats, Govern Central, partits polítics, Generalitat i Ajuntament puguin estar receptius, i els mitjans de comunicació se'n facin ressò i, des del meu punt de vista, aquest no és el moment més idoni.



           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada