dijous, 30 de gener del 2020

Nova concentració de la plataforma ultra Catalanes por España protestant pel tall de la Meridiana


La plataforma Catalanes por España, integrada per diferents col·lectius de la ultradreta espanyolista, s'ha tornat a concentrar a la Meridiana, a l'alçada de Hipercor per protestar pel tall de la Meridiana que fan col·lectius independentistes des del passat mes d'octubre quan es va fer pública la sentència del Procés.

Així un centenar llarg de persones s'han concentrat cap a les 19,30 a la boca del metro de Sagrera i han anat en manifestació per la vorera fins Hipercor, on s'han quedat manifestant-se fins les deu del vespre, hora en que acaben els talls de la Meridiana que fan a l'alçada de Fabra i Puig col·lectius independentistes. És el tercer cop que es manifesten els ultres i han anunciat que ho faran els dies 10, 20 i 30 de cada mes.



Fotos: Xavier Rius Sant

Entre les consignes que feien destaquen: "Frente a vuestro odio, tenemos nuestra España", "La Meridiana es de todos", "Puigdemont a prisión" i "Ser catalán es un orgullo, ser español es un honor". També han fet crits com "¿Dónde están los CDR, dónde están?". Mentre s'avançava per la vorera cap a Hipercor hi ha hagut un incident o intent d'agressió quan una dona contrària als ultres ha rebut una empenta per part d'un dels manifestants. La Brigada Mòbil ha apartat a la dona del lloc. 
La Plataforma Catalanes por España està liderada pel partit Recuperemos España-Frente Nacional Identitario que presideix Alberto Pérez Molina, i formen part de la mateixa els col·lectius Recuperem Catalunya, España-Tabarnia, "Somos Resistencia" -que agrupa a membres dels grups "quita lazos" i ex Grupos de Defensa y Resistencia, GDRs- i "Primeria Línea de Defensa", darrera dels que hi ha les juventuts de La Falange-FE i Falange Española de las JONS i exmembres de Democracia Nacional si bé a les xarxes socials és una plataforma en defensa de l'us d'arme de foc.  I tenen el suport del  grup "Timbaler del Bruc", darrera del que hi ha Juan R. dels arrenca llaços "Groc Enlloc", de "Legión Urbana" que lidera Jesús Cañadas, de Tots Units, que agrupa a diverses persones de l'àmbit espanyolista algunes militants de partits, i Somatemps, de Josep Alsina i el carlista Javier Baraycoa. 







 Imatge del tall fet pels idependentsites aquest vespre. Avui eren un tres-cents



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada