dimecres, 22 de gener del 2020

Grups antifeixistes gironins convoquen a contramanifestar-se dissabte contra l'acte del "Font Nacional de Catalunya", partit independentista de l'àmbit identitari, contrari o crític amb la immigració, considerat proper a l'àmbit ultra 33, "Catalunya catalana, ni espanyola ni musulmana"


Pel proper dissabte el Front Nacional de Catalunya, partit polític independentista de l'àmbit 33, i manifestament defensor de la política d'Israel, contrari a la diversitat cultural i crític o contrari a la immigració i l'acollida de refugiats, que té representació a l'ajuntament de Ripoll, ha organitzat un acte a porta tancada a Girona. Com a protesta per la presència d'aquest partit considerat per molts com xenòfob, grups antifeixistes han convocat a manifestar-se a les 18 hores a la Plaça Miquel de Palol de Girona, a prop on aquest partit farà l'acte. 
A l'acte del FNC hi intervindran Marc Gafarot, Sílvia Orriols, Jordi Casacuberta i Jordi Aragonès.






 .


 A les passades eleccions municipals de  maig 2019 el FNC es va presentar a Ripoll -municipi d'on eren o vivien els autors dels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils- i va obtenir una regidora, Sílvia Orriols, amb 503 vots i un 9,44% dels vots. Amb 50 vots més hagués obtingut un segon regidor. Però a Ripoll també s´hi va presentat Ester Gallego de Som Catalans que va obtingut 112 vots, un 2,10%, sense entrar a l'Ajuntament.  




El tres grups actius de l'independentisme considerat ultra, xenòfob o islamòfob "Catalunya catalana, ni espanyola ni musulmana" són el partit SOM Catalans, creat per exmembres de PxC i liderat per Ester Gallego, el Moviment Independentista Català (MIC), i el Front Nacional de Catalunya. 
  


1 comentari:

  1. Gràcies per la teva informació i ka teva lluita contra els fexismes, racismes i xenofòbies.
    Endavant

    ResponElimina