dilluns, 6 d’abril del 2020

El partit ultra Recuperemos España-Frente Nacional Identitario d'Alberto Pérez Molina, organitzador de les manifestacions contra el tall de la Meridiana, canviarà de nom el partit per dir-se "Frente Nacional Identitario Nacional Socialista Obrero Español", amb la pretensió d'agafar militants i votants de Vox i d'altres grups discrepants amb el sionisme i les propostes econòmiques de Vox





El partit polític ultra Recuperemos España-Frente Nacional Identitario, que presideix Alberto Pérez Molina, convocant legal i principal organitzador de les contramanifestacions españolistes contra els talls dels CDR a la Meridiana, ha anunciat que canvia el nom del partit pel de "Frente Nacional Identitario, Nacional Socialista Obrero Español", en fusionar-se amb el congelat o de desaparegut partit Nacional Socialista Obrero Español. 
Això ho fa, segons m'ha explicat Perez Molina,  per ocupar l'espai a la dreta -o més enllà- de Vox, per donar cabuda a militants o simpatitzants de la ultradretra o àrea identitària o nacionalrevolucionària disconformes amb el pro-sionisme de Vox i amb la seves propostes econòmiques ultraliberals. I segons ell, al menys a nivell de Catalunya, entraran a la formació antics membres de la  desapareguda CEDADE i persones vinculats al "congelat" partit Nacional Socialista Obrero Español.
Tot i que aquests canvis o fusió, encara no han estat validats pel registre de partits del Ministeri de l'Interior, el símbol del partit a partir d'ara ja no serà el casc de templari sinó el wolfsangel o ganxo de llops. Símbol o runa que va ser símbol de diverses unitats de les Waffen SS.  
                                  


  
 Nou símbol i sigla del partit


El partit amb el nou nom al Registre de partits del Ministeri de l'Interior

 José Alberto Pérez Molina, que habitualment porta a les manifestacions el casc de templari com es veu a la foto de dalt de tot amb dues militants i un simpatitzant de Vox



Pérez Molina ha estat el principal organitzador de les protestes contra els talls del CDR a la Meridiana 
 Intent d'agressió en una de les protestes contra el talls de la Meridiana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada